LIFESTYLE

Komšije ih tužile jer šetaju goli oko kuće, a oni su im žestoko uzvratili, i to uživo u emisiji

Avaz.ba

10.5.2018

Keri Stoun (Karin Stone) i njen muž Džej (Jay) dobili su anonimnu poruku kroz vrata u kojoj od njih traže da navuku svoje zavjese jer je autor iste poruke zbunjen gledajući u "veliku stražnjicu, velike grudi i malog Vilija". Povodom toga gostovali su na IPTV potpuno goli.

Keri i Džej su branili svoje interese insistirajući na tome da nisu egzibicionisti i da su jednostavno vodili svoj život kada su ih komšije uhvatile. Uprkos njihovom negodovanju, gledaoci nisu bili uvjereni, dok su ih neki na Twitteru napali da samo žele privući pažnju. 

Voditelji Holi i Fil su bili šokirani kada su ih ugledali. Holi se našalio:

- Vidimo da ste od jutros potpuno posvećeni ovom cilju!- Karin koja radi kao menadžer priznaje da je bila iznenađena kad je dobila cedulju jer nije bila svjesna da su ih drugi vidjeli razgolićene.

Mislim da je to za mene bio priličan šok zato što nismo ranije razmišljali o tome. Nije kao da plešemo goli na prozoru, samo živimo naš svakodnevni život - rekla je ona. 

- Mislim da su oni što su nam došli ​​do vrata, trebali da pokucaju i kažu: "Vidite, vi imate problem s privatnošću" i to bi djelovalo malo ozbiljnije, ali njihova napomena je stvarno gruba, pa se nećemo mnogo promijeniti - obećala je Karin, prenosi "Daily Mail".

Jedan korisnik Twittera je napisao: 

"Isus je plakao, ovaj par se pojavljivao svuda tokom vikenda. Teško da su ponosni na situaciju! Vidjet ćemo ih na ''Big Brotheru'' ili u džungli. Tužno."

Par je odgovorio na poruku postavljajući cedulju na prozoru svoje kuće na kojoj piše: "Prestanite da gledate kroz naš prozor voajeri! - Vaše komšije." 

Par ne zna ko je objavio poruku, ali sumnjaju na nekog.

Imamo ideju ko je poslao. Imamo komšiju koji prima božićne karte od raznih susjeda. Pogledao je cedulju i smatra da se rukopis poklapa sa kartom koju je dobio ove godine - rekao je Džej, koji inače radi kao DJ. 

- Čekamo da se vrati s puta onaj koji je poslao, pa ćemo pokušati da uporedimo rukopise - poručuje Džej sa suprugom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.