ŠESTA I POSLJEDNJA SUPRUGA

Ruski tajkun tražio ženu preko rijalitija, njegova djeca su je na kraju izabrala

Blic.rs

29.5.2018

Julija Svešnjikova (29), koja se prijavila za učešće u ruskom rijaliti programu "Milioner za brak" kako bi se udala za bogatog ruskog naftnog magnata Konstantina Šerbinjina (55) i živjela u luksuzu, pobijedila je nakon što su je njegova djeca izabrala između nekoliko kandidatkinja koje su ušle u najuži izbor.

Oko 2.000 djevojaka i žena prijavilo se za učešće u emisiji, a dvoje od ukupno petero Šerbinjinove djece starija su od žene koja će postati njihova maćeha i njegova "šesta i posljednja supruga".

Julija i njen gotovo dvostruko stariji suprug provest će medeni mjesec u Dubaiju, nakon čega će naizmjenično živjeti u njegovoj luksuznoj vili u Moskvi i Los Anđelesu, vozikati se njegovim skupim automobilima i letjeti njegovim privatnim avionima.

Bez dinara u džepu, Julija je prije tri godine došla u rusku prijestonicu iz Habarovska, zabačenog grada u Sibiru. Sada studira i radi honorarno kao organizator događaja. U intervjuu za kanal U TV izjavila je da "ne zna za strah" i da je riješila otputovati u Moskvu po svaku cijenu.


- Došla sam praznih džepova. Niko drugi ne bi imao hrabrosti za takvo nešto - izjavila je.

Zatim se pohvalila dijamantskim prstenom od 36.500 funti.

- Ovo je moja burma. Pobijedila sam - rekla je, a njen izabranik joj je rekao:

- Julija, princezo, ti si spektakularna, dobra, otvorena i time si me kupila. Poklonila si mi proljeće, a to mnogo znači muškarcu. Osjećam da si iskrena i cijenim to - dodao je uz komentar: „Muškarci su lovci, to moraš da razumiješ. Oni ne vole lak plijen.“

Konstatnin ne isključuje mogućnost da će Julija imati poteškoća s njegovom djecom, iako su mu ona pomogla da izabere ženu.

Gledaocima emisije je rekao da je izuzetno sretan, zato što je "najzad našao ženu kojoj nije potreban moj novac, nego moje srce".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.