ASTRO

Preživjet će sve brodolome: Ova dva horoskopska znaka imaju neraskidivu vezu

Avaz.ba

30.5.2018

Riječ je o Ribi i Strijelcu

Iako je riječ o suprotnim znacima, vodenoj Ribi i vatrenom Strijelcu, istina je da se ova dva znaka "prepoznaju" i privlače već pri prvom susretu. Oni posjeduju suprotne temperamente, ali oboje vjeruju u ljubav i vode se čistim emocijama.

Prije nego što odgovori potvrdno na udvaranje Strijelca, Riba mora da stekne određenu dozu povjerenja i da se osjeti sigurnom. Dok je ona povučena, on bez stida pokazuje svoju naklonost i želi što prije doći do konkretizacije njihovog odnosa.

Erotski život je potpun, njih dvoje ostvaraju čudesnu igru u krevetu. Kod Riba sramežljivost nestaje kada osjete prisustvo emocija kod Strijelca, te tek tada pokazuju svoju pravu maštovitost, dok će Strijelac uraditi sve da u krevetu zadovolji emotivnu Ribu.

Iako su odlični partneri, problem u vezi može nastati u slučaju da Strijelac ne može podnijeti pasivnost Ribe, a ona ne uspijeva utoliti svoje emotivne potrebe. Također, Strijelac je poznat kao znak koji voli slobodu, te Ribina kontrola i planiranje budućnosti mogu da ga guše.

Iskren razgovor i povjerenje će im pomoći da se usklade, ali kada se konačno dogovore oko toga šta su ciljevi kojima oboje streme, njihov odnos postaje neraskidiv.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.