RASKID

Uhvatio je djevojku dok se ljubila s drugim momkom u klubu: Napravio je selfi s njima i "okačio" ga, a ovo je bio njen komentar

Avaz.ba

10.6.2018

Spopadanje tuđeg partnera je definitivno jedna od najopasnijih stvari na svijetu. Ipak, ovaj argentinski momak je odlučio da reagira malo drugačije nakon što je uhvatio svoju djevojku kako ga vara na zabavi. Nije bio nasilan, nije pokušao da se sveti, samo je napravio jedan selfi sa svojom djevojkom i dečkom s kojim ga je varala.

Marijano (20) iz Kuilmesa u Buenos Airesu izašao je u noćni provod bez svoje djevojke, ali je shvatio da su na istoj zabavi kada ju je vidio s drugim momkom. Vidio ih je kako se ljube i odlučio je da stane pored njih i napravi selfi. To je sigurno mnogo pametnije od onoga što mnogi ljudi rade, a spomenutu fotografiju je "okačio" na sve svoje profile na društvenim mrežama.

- Moja djevojka (sada bivša) nije shvatila da smo došli na istu zabavu - napisao je on u opisu fotografije.


Očigledno, Marijanova djevojka nije ni znala da je uhvaćena u preljubi dok nije vidjela fotografiju na Twitteru.

To nije sve: Nakon što je njeno nevjerstvo postalo viralno (fotografija je imala više od 67.000 lajkova), djevojka je odgovorila na Marijanov tvit s namjerom da objasni incident.

U porukama djevojka kaže: "Bila sam veoma pijana, a taj dečko je počeo da me ljubi, on mi je rekao lijepe stvari i ne znam kako je došlo do toga. Veoma te volim i želim da budem s tobom."

Marijano je odgovorio: "Mogla si malo više da se potrudiš."

Nije potrebno naglašavati da je ovaj par raskinuo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.