ZANIMLJIVOSTI

Kada baka slavi prvi rođendan unuku, pare nisu problem

Maleni Deni Smith

Blic.rs

18.6.2018

Šeron Mozli (Sharon) iz Velike Britanije pozvala je 170 zvanica na proslavu rođendana svog unuka, koji se tri puta presvlačio tokom večeri.

Bogata baka potrošila je 16.000 funti (36.000 KM) na organizaciju proslave prvog rođendana svog unuka Denija Smita (Smith), poručivši, "ako radiš, radi kako treba". Kako kaže, nije je briga hoće li je ljudi osuđivati.

Ugošćeno je više od 170 zvanica na tematskoj vojničkoj proslavi, sa četverospratnom tortom, glamuroznim dekorom, otvorenim barom i sve to u svadbenoj sali. Oko 60 djece sladilo se piletinom, čizburgerima i čipsom na srebrenim tanjirima, dok su odrasli konzumirali svježe morske plodove, lososa, divljač. Đakonije su je koštale 2.500 funti (5.000 KM).

Uslijedio je desert s bundevama, kolačima, ogromnom tortom s vojnicima kraljeve garde. Glamurozna baka potrošila je još nekoliko stotina funti na zabavljačku trupu, farbača lica i mađioničara koji su zabavljali djecu.

Za kraj, svako dijete je ponijelo kući torbe s grickalicama, u kojima je bila i bočica vode s Denijevim imenom. Ponosna baka kaže da nimalo ne žali zbog svega.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.