PRSTEN

Par objavio vjeridbu pa ih ismijali zbog jednog detalja

Sretni par

Avaz.ba

20.6.2018

Video blogeri Džen Panomrat (Jen Phanomrat) i Leo Samanamud, par koji zajedno vodi u Americi vrlo popularan YouTube kanal “Just Eat Life”, objavio je nedavno svoju vjeridbu, međutim, njihovi fanovi su i u tom radosnom trenutku primijetili jedan detalj koji je prijetio da pokvari slavlje.

Džen se na Instagramu, na kom je prati više od 65 hiljada ljudi, pohvalila vjeridbom za svog, kako kaže, „najboljeg druga“, s kojim je devet godina u vezi, i objavila zajedničku fotografiju na kojoj je u prvom planu vjerenički prsten.


A upravo je prsten zapao za oko brojnim fanovima ovoga para.

- Izgleda kao da je ušao u zlataru i rekao ''pokažite mi najmanji prsten ikada napravljen'' - jedan je od komentara, a veličinu prstena uočili su i drugi.

''Sigurno je grozno čekati 9 godina prsten koji izgleda tako“, „Slatko, a gdje je prsten?“, „Znači svi moramo da se pretvaramo da prsten nije mikroskopski“, samo su neki od komentara.

Džen je priznala da je naviknuta na razne komentare na društvenim mrežama, ali ovakvim se nije nadala, s obzirom na to da je sa svima podijelila sretnu vijest.

- Uvijek sam podržavala žene koje bodre druge žene pa sam bila šokirana vidjevši koliko žena troši svoje vrijeme odgovarajući drugima kako bi upropastili naš sretan trenutak. Inače ne nosim nakit, a kada i nosim, biram jednostavan i minimalan - rekla je Džen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.