ZANIMLJIVOSTI

Htjela iznenaditi dečka romantičnim gestom pa otkrila da je vara

Twiter

Index.hr

2.7.2018

Djevojka koja je htjela iznenaditi dečka dostavom otkrila je kako je on vara.

Kajla Spir (Kayla Speer) dečku je naručila jelo iz dostave kad je učio za ispite na fakultetu, no dostavljač je u sobi otkrio drugu djevojku s njim. 

Par je u vezi bio nekoliko mjeseci, a kako su udaljeni tri sata, pokušavali su održati vezu na daljinu. Kad ga je htjela iznenaditi, to joj se obilo o glavu. Priču je podijelila na Twitteru, gdje je dobila puno poruka podrške.

Kajla je dečku javila da mu stiže hrana, a on joj je poslao poruku da će malo odspavati. Kad joj nije odgovarao, mislila je da spava. Malo kasnije stigla je poruka od njenog dečka. "Hvala ti", pisalo je. Vrlo brzo dobila je poziv od restorana u kojem je naručila hranu.

- Javila sam se jer sam pretpostavila da me žele informirati kako je hrana dostavljena ili da je možda bilo problema s mojom karticom, no bila sam potpuno u krivu - objasnila je.

Dostavljač je zatim nastavio. "Ne radimo ovo obično, ali mislim da bi voljela znati... Kad smo došli do vrata tvog dečka, mogli smo ga vidjeti u apartmanu u boksericama na kauču, a na njemu je bila gola žena."

- I tako sam saznala da me dečko vara. Od dostavljača Jimmyja Johna - napisala je, a njena priča postala je viralna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.