LIFESTYLE

Nakon otvaranja misterioznog sarkofaga u Egiptu, pojavila se peticija od koje je mnogima pozlilo!

Kurir.rs

21.7.2018

Od trenutka pronalaska misterioznog crnog sarkofaga u egipatskoj Aleksandriji, na jednom gradilištu pre nekoliko dana, krenule su da kolaju čudne priče, ali iako su ljubitelji mitova i okultnog ostali razočarani, bizarnostima još nije kraj.

Naime, arheolozi su uspeli da otvore sarkofag star 2.000 godina, ali i da zanijeme od neprijatnog mirisa koji je dopirao iznutra.

Vijest da je u grobnici pronađeno tri ljudska skeleta koja plivaju u otpadnim vodama, pratila je i fotografija na kojoj se vidi tamna zamućena tečnost zbog čijeg su nepodnošljivog smrada čak morali da prekinu akciju i sačekaju da se sarkofag proluftira.

Prizor koji je mnoge zgadio, nekima je probudio želju i to vjerovali ili ne - za pićem.

Moguće da je počelao kao šala, ali za nevjerovati je da je više od 5.000 ljudi potpisalo peticiju na internetu da se ljudima dozvoli da popiju "sok od mumija i dobiju njihovu moć".

Iako je ideja odvratna toliko da ne može nikog normalnog da ne zgadi, ispod peticije se pojavilo mnošto komentara, srećom uglavnom šaljivih pa su se tako ređali prijedlozi imena za "drevno energetsko piće" do navodnih boraca za slobode koji uključuju i slobodu da se "posluže sokom od kostiju".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.