ZANIMLJIVOSTI Temperatura ovih dana u gradu Svindon u Engleskoj iznosila 29 stepeni Celzijusa

Vlasnica ostavila psa dva sata u automobilu na vrućini, a kad je policija stigla, nastavila se ponašati bahato

Blic.rs
22.07.2018 10:14

Foto: Screenshot

Samanta Kler (Samantha Claire) uslikala je prije nekoliko dana haskija koji je ostavljen na milost i nemilost u automobilu, dok je napolju bilo 29 stepeni Celzijusa, a u vozilu duplo veća temperatura.

- Ne znam kako je vlasnik mogao ovo uraditi jadnom psu. Prema aparatu za parkiranje, pas je bio zarobljen više od dva sata. Pozvala sam policiju i oni su ga spasili, a kada su se vlasnici vratili, rekli su da ne vide u čemu je problem. Vlasnici su odbili da odvedu psa veterinaru iako je bio vidno uznemiren što je toliko proveo u automobilu - napisala je Samanta Kler ispod fotografija koje je šerovala na svom Facebook nalogu, a koje su prikupile na hiljade negativnih komentara upućenih vlasnici.

Temperatura je ovih dana u gradu Svindon u Engleskoj iznosila 29 stepeni Celzijusa, dok je u automobilu bila znatno veća.

- Ne preporučuje se da bilo koja životinja bude zaključana u automobilu kada su napolju ovako visoke temperature. Ako je vanjska temperatura oko 20 stepeni, u automobilu će  za samo sat biti duplo veća. Ako naiđete na ovakvu situaciju, obavezno pozovite policiju - rekao je portparol lokalne policije.

NA VRH