HOROSKOP

Zvijezde otkrivaju koji su parovi nerazdvojivi

Ilustracija

24.sata.hr

27.7.2018

Horoskopski znakovi pripadaju jednom od četiri elementa – Vatra, Zrak, Voda i Zemlja i uprkos tome što su svi vodeni i vatreni znakovi donekle slični, ne znači da će biti i najbolji ljubavni partneri. Nekad su sličnosti poželjne, a nekad suprotnosti još poželjnije! Otkrivamo popis najstrastvenijih i parova zodijaka koji su najmoćniji baš kad su zajedno!

OVAN I VAGA

Ovan ima vrhunske kvalitete vođe koje jako utječu na njegov profesionalni, ali i privatni život. Dakle, horoskopski znakovi koji vole kontrolu odmah su isključeni. Ono što Ovan traži od svog partnera jest iskrenost. Štoviše, ovan je jako strastven kad je riječ o zadovoljavanju njegovih seksualnih aktivnosti. Iako su i Lav i Škorpija dobri partneri za Ovna, Vaga je najbolji izbor. Ovna privlači jednostavna i poštena narav Vage. Osim toga, Vaga je emocionalno ovisan znak, što odgovara Ovnu željnom kontrole.


BIK I DJEVICA
Bik je tradicionalan i porodični znak. Taj znak intenzivno „vodi ljubav“ i ne odgovara mu površnost. Bik je romantičan znak kompatibilan s Djevicom – koja je, također, porodični znak. Djevica je senzualna pa je odličan partner za sjajnog ljubavnika - Bika. S druge strane, Bik bi se morao držati podalje od Strijelca, jer ovaj avanturistički znak nikada neće biti sretan uz tradicionalnog Bika.

BLIZANCI I STRIJELAC

Zabavan, ljubazan i veseli Blizanac je sjajna osoba i prijatelj kojeg svako želi u svom životu. Međutim, kad je riječ o vezi, Blizanci su najgori partneri. Razlog je sljedeći: plaše se obaveze i boje se da će izgubiti svoju slobodu. Štoviše, žele partnera koji je zabavan, pametan i ima dobar smisao za humor. Savršeni par za Blizanca je Strijelac – koji je, također, u strahu od gubitka slobode. Osim toga, šarmantna i šaljiva priroda Strijelca oduševljava Blizance. Najgori partner za Blizance je Jarac – koji čvrsto stoji s dvije noge na zemlji.


RAK I BIK
Rakovi uvijek traže ozbiljnu i dugotrajnu vezu u kojoj se mogu duboko emocionalno vezati s partnerom. Za osjećajnog i osjetljivog Raka savršen je partner ozbiljan i romantičan Bik. Horoskopski znakovi avanturističke i otvorene naravi – pa čak ponekad i arogantni, poput Lava – lako mogu povrijediti Raka, odnosno jako teško ga mogu usrećiti.

DJEVICA I ŠKORPIJA 
Djevica je jedan od najorganiziranijih i najurednijih horoskopskih znakova. Djevica je perfekcionista i – iako je rezervirana – pažljiva je prema svom partneru. Najsnažniji i najintenzivniji odnos imat će sa Škorpijom i njenom ekstremno strastvenom prirodom. Škorpije su otvoreni prema seksu i istraživanju, te će potaknuti Djevicu da izađe iz svoje ljuske te postane otvorenija i slobodnija. S druge strane, avanturistički nastrojen Strijelac najgori je mogući partner Djevici.


LAV I OVAN
Veliki ponos i ego Lava, zajedno s njegovom nepromjenjivošću, rezultiraju činjenicom da je gotovo nemoguće pronaći znak prikladan za vezu s njima. Ali, strast Ovna podudara se s lavljom – i čini ih savršenim u vezi. I jedan i drugi su elegantni i grandiozni kada izražavaju svoju ljubav – čak to rade pomalo filmski. Međutim, njihova ljubav jaka je poput njihove želje za borbom. Ako nauče nadvladati svoje borbe, ništa ih neće moći zaustaviti. Za Lava je najgori partner Škorpija – oba znaka su intenzivna, ali njihovi intenziteti se ne podudaraju.

VAGA I BLIZANCI
Vaga je diplomat i rješava probleme. Iako ne voli biti sama, radije će ostati solo, nego biti s nekim ko nije jako pametan. Vaga je jako znatiželjna te uživa u učenju novih stvari. Savršeni partner za Vagu su Blizanci, jer oba znaka su dobra s riječima te vole intelektualne razgovore. Stabilna Vaga pomoći će Blizancima da ostanu čvrsto na tlu. S druge strane, Djevica i njena nemaštovita priroda odbijaju Vagu.


ŠKORPIJA I RIBE 
Žestok i naizgled opaka Škorpija zapravo je vrlo emotivan, ali i osvetoljubiva. Vrlo je strastvena u svemu što radi. Kao partner je dominantana i agresivana. Savršeni par joj je romantična Riba. Kad se ova dva znaka povežu, ljubav pršti na sve strane. Njihove duše razgovaraju međusobno na drugoj razini. S druge strane, površnost Ovna ne podudara se ni sa Škorpijom, niti sa Ribom.  

STRIJELAC I VODOLIJA 
Jedinu stvar koju ovaj rođeni putnik mrzi su dosada i boravak na jednom mjestu. Za Strijelca je sloboda esencijalna. Njegova avanturistička priroda tjera ga na svakodnevno istraživanje i upijanje novih stvari. Nikada se ne može potpuno vezati, a njegovu prirodu može razumjeti neko ko je poput njega – Vodolija. Ona, također, želi biti slobodna. Kad su ta dva znaka u vezi, nikad im neće biti dosadno. A druge strane, Strijelac nikada neće shvatiti Bikovu obiteljsku i staloženu narav.  

JARAC I DJEVICA
Jarac je iznimno predan i ambiciozan znak. Odlučio je što želi u životu i naporno radi kako bi to postigao. Daje sve od sebe u svemu što radi, a ta se kvaliteta odnosi i na veze. Uredna i disciplinirana Djevica najbolji je partner za Jarca – može mu pomoći da postigne svoje ciljeve tako što će održati red. Oba partnera će biti stup iznimno fokusirane i disciplinirane obitelji. Za Jarca je najgori partner bezbrižni Blizanac.


VODOLIJA I VAGA
Vodolija uvijek traži pravdu. Ona se može cijeloga života boriti za pravdu i jednakost u svijetu. Vaga je istomišljenica, pa se mogu međusobno pomagati u borbi protiv nepravde. Vodolija nikako ne može biti u vezi s Rakom – jer on ne shvata njenu potrebu za pravdom.

RIBE I JARAC

Ribe i Jarac savršen su primjer da se suprotnosti (ponekad) privlače. Kreativna i sanjiva narav Riba potaknut će zemljanog Jarca da počne vjerovati u sebe i da može ostvariti svoje snove. I dok Ribe potiču Jarca na kreativnost, Jarac će zadržati Ribe čvrsto na tlu. Ribe bi trebale se ostati okaniti Djevica.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.