RAZLOZI Nije sve jednostavno kao što se čini

Zašto ne biste trebali voditi ljubav na plaži

24.sata.hr
03.08.2018 09:46

Foto: Ilustracija

Zvuči vrlo seksi na prvu... more, plaža, pijesak, sami vas dvoje. Ali, nije sve jednostavno kao što se čini. Evo razloga zašto se seks na plaži može pretvoriti u noćnu moru.

Pijesak se zavlači posvuda 

Pješčane plaže izgledaju kao iz bajke, ali nisu idealno mjesto za seks. Sićušna zrnca pijeska uvući će se doslovno posvuda, a ako vam se zalijepi za tijelo, smetat će vam tokom odnosa, možda čak i boljeti. Nećemo ni zamišljati koliko može boljeti ako uđe u neki od otvora. 

Taj seks bi trebao biti spontan

Ali nije. Za početak htjet ćete nešto staviti ispod sebe jer ne možete biti ni na pijesku ni na šljunku, a najmanje na kamenju goli i u akciji. Morat ćete staviti ručnik ili dekicu, ali da vas oni usljed vjetra ne bi smetali dok se mazite, morat ćete postaviti i kamenje na rubovima da ga drži.

Onda ste shvatili da ste ipak preizloženi pogledima pa ste našli osamljenije mjesto. Kad ste to sve napravili, spremni ste. Jeste li? Ili ste izgubili želju jer je to očito već vrlo planiran seks.

Seks u javnosti

Koliko god to nekome može biti privlačno, velikom broju ljudi je zapravo vrlo neugodno biti izložen pogledima javnosti u tako intimnom činu. Uostalom, može vas uhapsiti i policija zbog remećenja javnog reda i mira.

Osim toga, vrlo je vjerovatno da će vaše gole guze završiti i na web portalima i novinama.

Na plaži nikad niste sami

Kukci, račići, opušci od cigareta i razbijeni komadići stakla sveprisutni su dio stalnog postava na plaži. Noć je specifična jer obično ne vidite što sve mili oko vas, a kukci i račići vas vjerovatno neće zaobići.

Ne želite li skakutati i uplašeno pregledavati što vas je ugrizlo, radije premjestite zabavu u svoja četiri zida.

To nije dobro za vaše intimne dijelove

Nije ništa neuobičajeno zaraditi infekciju na plaži. Ipak ste svojim golim tijelom izloženi mogućim povredama i penisa i vagine. 

NA VRH