ZANIMLJIVO

Bojana Gregorić-Vejzović: Pohvalila se fotografijama u bikiniju koje su mnogi komentirali

24sata.hr
03.08.2018 17:48

Foto: Instagram

Glumica Bojana Gregorić-Vejzović (46) ljeto provodi radno, ali ipak pronalazi vremena da se u pauzama od glume kupa i sunča na poluotoku Pelješcu. Zagrepčanka se pohvalila fotografijom na kojoj je u bikiniju, a njezina besprijekorna linija nije prošla neprimijećeno. 

- Da, znam, besramno se hvalisam, no istina je da sam ipak malo drugačija u stvarnosti, ali ova fotografija je stvarno bez photoshopa, časna riječ - pohvalila se Bojana u komentarima koji su puni komplimenata. Fotografirao ju je suprug, glumac Enes Vejzović (41), s kojim je u braku 12 godina te imaju dvoje djece, sina Raula (11) i kćer Zoe (7).

- Kada te fotka netko tko te voli, naravno da izgledaš savršeno, jer si u njegovim očima savršen - objasnila je glumica. Njezin izgled je, kako kaže, rezultat kontinuirane tjelovježbe, a ne kampanjskog proljetnog treninga i čudesnih dijeta. 

- Kad narastem hoću izgledati kao Bojana - komentirala je pored fotografije atletičarka Sandra Perković (28). Bojana trenutno uz "poziranje u moru" glumi u predstavama te putuje po Jadranskoj obali, odnosno od grada do grada gdje se predstava "Dvoje" odigrava. S njom u predstavi glumi Dražen Čuček (48). 

NA VRH