SAVJETI

Stvorite kvalitetnu atmosferu za vođenje ljubavi pomoću ova tri trika

Ilustracija

CDM

6.8.2018

Vaša soba treba da postane vaše intimno utočište koje treba na vas djelovati opuštajuće kako biste bili raspoloženi za sve seks-opcije.

1. Prostor u kojem ništa ne odvlači pažnju. Mnogi učine grešku i s kreveta bace jastuke, a na njemu ostave hrpu plišanih igračaka, među kojima seks jednostavno nije prijatan, a svaki intimni trenutak je narušen. Sve takve infantilne stvari izbacite iz svoje sobe jer želite da vaša soba bude vaša seks-oaza, a ne da podsjeća na dječiju sobu. Izaberite lijepe jastuke koje ne samo da će biti lijepo vidjeti na krevetu već će vam moći i poslužiti prilikom seksa. Ili nakon, za dugo maženje.

2. Izaberite najseksi rasvjetu koja postoji. Tama je neprijatna, a sretno rješenje nisu ni jarka svjetla u kojoj god boji dolazila, stoga razmislite o malim noćnim lampama ili svijećama da bi vaše zajedničke trenutke učinili romantičnijim. Nije loše nabaviti lampicu s potenciometrom da biste mogli dozirati količinu svijetla u sobi, a zanimljiv i pomalo romantičan detalj su stare petrolejke. Ali, naravno, ništa nije toliko romantično kao svijeće, pogotovo ako su nekog opojnog mirisa.

3. Poslastice kao najfiniji afrodizijak. Ako ne živite s partnerom, nego samo povremeno razmjenjujete nježnosti kad navrati do vas ili obratno, iskoristite čarobni učinak vašeg parfema. Naprskajte ga na jastuk – tako ćete osigurati da ćete i u snovima biti s tom osobom. Izbjegavajte bilo kakve izvore neugodnih mirisa u sobi, redovno mijenjajte posteljinu, korpu s donjim vešom držite van sobe i izbjegavajte cigarete. Sobu ispunite mirisnim uljima, svijećama i štapićima ili buketom najdražeg cvijeća.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.