LIFESTYLE

Alegra je zbog grudi zaradila 100.000 dolara: Želi ih još povećati

Instagram

Avaz.ba

7.8.2018

Alegra Koul (Allegra Cole, 47), koja je odgojena u konzervativnoj porodici mormona u američkoj saveznoj državi Utah, odustala je od karijere nastavnice klavira, drastično povećala grudi i počela se baviti modelingom.

- I dalje vjerujem u temeljne vrijednosti mormonske crkve na kojima sam odgojena, ali jednostavno više nisam mogla živjeti po tim pravilima -  izjavila je Alegra, koju su nekad smatrali muzičkim čudom od djeteta, piše ''Daily Mail''.

Do svojih 30-ih Alegra je vodila miran život majke i učiteljice iz predgrađa. No, onda je sasvim slučajno, iz znatiželje, pozirala za nekoliko modnih fotografija i vrlo brzo se ''navukla''. 

Nakon što je grudi povećala na D korpice, Alegra je počela putem interneta prodavati svoje fotografije - čime je kasnije i otplatila plastičnu operaciju.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+7

Danas zaradi oko 100.000 dolara godišnje pozirajući za seksi fotografije.

- Nisam bila zadovoljna nakon prve operacije. Htjela sam da budu veće -  kaže Alegra, koja danas živi u Kaliforniji.

U međuvremenu je još dva puta povećavala grudi. Osim toga, bila je na podizanju stražnjice, liposukciji naslaga na trbuhu, povećala je usne. Iako su joj zbog veličine grudi uobičajene radnje poput vezanja pertli ili prolaska kroz vrata danas puno teže, Alegra ne žali. Smatra da je riječ o maloj žrtvi.

Unatoč upozorenjima ljekara, Alegra, kojoj su uzori prsate ljepotice poput Doli Parton (Dolly) i Pamele Anderson, namjerava još povećavati grudi. Kaže da ni sama ne zna koje su trenutno veličine, jer grudnjak ionako ne nosi.

- Priznajem, pohlepna sam - dodaje Alegra.

 

😇🙏🕊🌎

A post shared by @ allegracoleworld on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.