ZANIMLJIVO

Kimi je najdeblja igračica oko šipke i poručuje: Svaka kilaža je dozvoljena

Kimi Lejhi ( Instagram)

cdm.me

10.8.2018

Kimi Lejhi (Kimmi Leahy) započela je karijeru polo plesačice nakon rođenja svog prvog djeteta. Sve vrijeme se plašila osude i kritike zbog njene debljine. 

Međutim, ljubav prema plesu pobijedila je komplekse i bojazan da će se naći na stubu srama pa sada Kimi četiri puta sedmičo pleše oko šipke, a jednu je instalirala u svom domu u Australiji.

Osjećam se slobodnije i moćnije nego ikada prije. Sve nesigurnosti koje sam imala, a ticale su se moga tijela su nestale. Sada se bez problema skinem u donji veš, a da i ne razmišljam o tome. Shvatila sam da bilo koja kilaža može biti seksi. Svako može “tverkovati” oko šipke, bez obzira na svoju debljinu - tvrdi Kim. 

Od 2010. godine, kada je zvanično počela da se bavi polo plesom, njeno samopouzdanje je toliko poraslo da je čak počela da objavljuje svoje snimke na društvene mreže. Iako ima pregršt pozitivnih komentara na sve što radi, ponekad naiđe i neka zlobna opaska, ali ima dovoljno samopouzdanja da ih ignorira. 

Nekad bih se ljutila i bila tužna nakon čitanja negativnih komentara, ali sada ih samo obrišem. Polo ples je za svakoga i niko nema prava da odlučuje koja kilaža je “dozvoljena” da bi se njime bavio - ističe Kim.

Ona priznaje i to da se ranije izgladnjivala ne bi li dovela u red svoju liniju.

Ljekar mi je rekao da imam poremećaj u ishrani, ali to sam krila od svakoga. Povjerila sam se samo jednom prijatelju i mom sadašnjem suprugu - iskrena je ona.

Kada je otišla na prvi čas plesa, mislila je da će joj se svi smijati i da će sve oči biti uprte u nju. Poslije samo jednog časa osjećala se i provela bolje nego ikada. Od tog trenutka znala je da je polo ples ono čime želi da se bavi. I nije pogriješila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.