MAŠTA

Seksualne fantazije o kojima žene ne govore: Ogledalo, povez...

Arhiv

CDM

15.8.2018

Nije tajna da žene uglavnom ne vole pričati o svojim seksualnim fantazijama, kao i da ih često ne dijele s partnerom. To je potvrdila i jedna online anketa, u kojoj su žene otkrile omiljene fantazije, odnosno ono što žele isprobati, ali ih je sramota priznati.

Seks ispred ogledala

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda dok vodi ljubav. Zato je i ideja seksa ispred ogledala mnogo primamljiva. Pogled na partnera je uzbudljiv, ali još uzbudljiviji može da bude pogled na strastveno zajedništvo. Zato se ne ustručavajte i ispunite ovu fantaziju. 

Uloga domine

Mit o tome da žene preferiraju pasivnost u intimnim trenucima treba što prije biti zaboravljen. Pripadnice ljepšeg spola itekako vole dominirati u krevetu, da preuzmu inicijativu i kontroliraju svog partnera. U tu fantaziju spada i ispunjavanje svih želja koje dama ima u tom trenutku. 

Seks s povezom na očima

Povez na očima sprečava predvidivost u intimnim trenucima. Kada ne vidite i ne znate na kom dijelu tijela ćete osjetiti poljubac ili dodir vašeg partnera, naglašen je osjećaj iščekivanja i veći užitak je zagarantiran.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.