LIFESTYLE

Razvela se od muža, očekujući da to učini i njen ljubavnik: On je odbio, a ona uzela pištolj i pozvala njegovu ženu

Blic.rs

18.8.2018

Ljubavnica je pokušala da ubije muškarca tokom video-poziva sa njegovom ženom, pošto je on odbio da potpiše papire za razvod braka. 

Kena Kemon (38) držala je pištolj uperen u glavu svom tridesetogodišnjem ljubavniku u svojoj kući u Alabami. Čitavu tu dramu gledala je i supruga žrtve, koju je Kena prethodno pozvala, prenosi Blic.rs.


Kako se navodi, optužena je pištoljem željela da ubijedi žrtvu da potpiše papire za razvod braka.

- Ova luđakinja Kena Kemon me je upravo pozvala i pokazala mi je kako na nišanu drži mog supruga. Ne znam da li je dobro i ne znam gdje živi u Tuskalosi. Može li neko da mi pomogne? Trenutno sam na poslu i na putu sam da izgubim muža. Mislim da ga je upucala - napisala je žena nesretnog muškarca na Facebooku.

Nedugo posle toga policajci su našli čovjeka sa prostrijelnom ranom na tijelu, da bi malo kasnije uhapsili i Kenu pod optužbom da je pucala na čovjeka. Žrtva je transportirana u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju.

Kako prenose mediji, ona se prošle sedmice razvela od svog supruga, pa je očekivala od ljubavnika da učini to isto. Nalazi se u pritvoru i ima prava izlaska uz kauciju koja iznosi 60.000 dolara.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.