HOROSKOP

Sa ovim horoskopskim znakovima nikada nećete znati na čemu ste

CDM

18.8.2018

Njihova priroda je takva, da rijetko ili skoro nikada ne odaju svoja osjećanja ili bar ne u njihovoj punoj snazi. Ukoliko od njih tražite eksploziju, načekaćete se ali ne brinite to nije zbog vas, to je njihova priroda.

Vodolija ne želi da bude povrijeđena

Oni jednostavno ne vole da pokazuju osjećanja jer misle da će zbog toga djelovati ranjivo. Radije će držati distancu nego da se otvore nekome i dopuste da svijet vidi da nisu toliko snažni koliko vole da misle da jesu.

Škorpija se plaši izdaje

Škorpije otvaranje i pokazivanje osjećanja povezuju s mogućnosti da ih neko izda, zbog čega im se nikako ne isplati da se otvore prema drugima. Izbjegavanjem pokazivanja osjećanja imaju utisak da su zaštićeni od spoljašnjih utjecaja.

Djevica je perfekcionista, a osjećanja ne idu uz to

Svoja osjećanja i ranjivost kriju iza perfekcionizma, iako glume da cijelo vrijeme imaju odgovor na sve, manje su šanse da će neko vidjeti koliko su zapravo ranjivi, a često su i smrtno ozbiljni.

Blizanci vole da se osjećaju sigurno

Ne podnose da ih neko smatra ranjivim, zato se uvijek prilagođavaju ljudima u čijem su društvu. Ako svakome pokažu drugu stranu svoje ličnosti, niko ih neće upoznati u potpunosti, a Blizanci se zbog toga osjećaju dosta sigurnije.

Bik voli da je nedodirljiv i toga će se tvrdoglavo držati

Bikovi kriju svoju ranjivost i osjećanja iza tvrdoglavosti, pa zbog toga često ostavljaju utisak da su jako snažni i nedodirljivi. Istina je da se oni na taj način samo štite jer ne umiju da se nose sa osjećanjem ranjivosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.