PONOVNI SUSRET

Nova Diznijeva avantura "Kristofere Robine, gdje si"

Screenshot

CDM

19.8.2018

U Diznijevoj (Disney) avanturi “Kristofere Robine, gdje si?”, koja će svima prirasti za srce, dječak koji je išao na brojne avanture sa svojom družinom ljupkih plišanih životinja, odrastao je i potpuno se promijenio. Sada je na njegovim prijateljima iz djetinjstva da se pojave u našem svijetu i pomognu Kristoferu Robinu (Christopher) da pronađe u sebi onog ljupkog i razigranog dječaka koji se izgubio.

Sada kada je odrastao, Kristofer Robin je preopterećen poslom, nedovoljno plaćen i nema sigurnu budućnost. Sada ima svoju porodicu, ali posao je postao njegov život, ostavljajući malo vremena za njegovu ženu i ćerku. Kristofer je zaboravio na idilično djetinjstvo koje je proveo sa jednostavnim plišanim medom i njegovim drugarima.

Ali kada se on i Vini Pu (Winnie the Pooh) ponovo sretnu njihovo drugarstvo će se ponovo rasplamsati i podsjetiće Kristofera na najbolji period života, beskrajne magične dane odrastanja koje je provodio isključivo u igri. Prateći slijed nesrećnih okolnosti koje su vezane za aktovku Kristofera Robina, Vini Pu i ostatak družine koju čine Praslin (Piglet), Ijar (Eeyore) i Tigar (Tigger), iskoračiće iz šume u London kako bi pomogli Kristoferu…jer će najbolji prijatelji uvijek biti tu za tebe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.