ZANIMLJIVO

Djevojka iz Njujorka eksperimentirala i na masovni sastanak pozvala 200 muškaraca, ali im je sakrila bitan detalj

Na njujorškom trgu u 18 sati dočekao ih je DJ

Facebook

Avaz.ba

24.8.2018

Nataša Aponte (Natasha) iz Njujorka mjesecima je muškarcima slala poruke putem aplikacije za upoznavanje "Tinder" i dogovarala sastanak s njima, jedino im je prešutjela da neće biti sami.

- Manekenka je organizirala masovni sastanak s gotovo 200 muškaraca iako je svaki od njih mislio da je on jedini - piše Guardian.

Na njujorškom trgu u 18 sati dočekali su ih DJ i improvizirana pozornica, a onda je pred njih izašla Nataša. Neki su bili bijesni pa su odmah otišli.

- Moram vam nešto priznati. Dovela sam vas ovdje kako biste izašli sa mnom na dejt. Želim da se natječete za mene - rekla je.

Prvo je diskvalificirala sve koji su niži od 178 centimetara, one koji se zovu Džimi (Jimmy) (rekla je da joj se to ime ne sviđa) i sve one koje su djevojke barem jednom ostavile. Uklonila je i one koji su u vezi (rekla je da su istraživanja pokazala da je više od pola muškaraca na "Tinderu" u vezi).

Nakon toga preostalima je rekla da naprave 30 sklekova. Nisu joj se svidjeli ni oni koji su imali dugačke brade, pivske trbuhe, jednu marku cipela i smeđe hlače. Potom su morali otići pušači i oni koji su bili zainteresirani samo za seks.

Deseci njih su joj psovali, jedan je rekao da je 'prestar za ovakva sr...'.

No, neki su i dalje strpljivo čekali ishod. 

Oni koji su zadovoljili njene kriterije, dobili su minutu da objasne zašto bi baš s njima trebala izaći.

Na kraju, niko nije vidio da je odabarala ijednog, a agencija koja je s Natatašom sve organizirala obećala je idućih dana objasniti eksperiment.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.