AUSTRALIJA Riječ je o čovjekolikom biću o kojem govori aboridžinska usmena predaja

Svjedočenje žene koja je vidjela čudovište: Bilo je dlakavo i visoko 2 metra, nešto strašnije nisam vidjela

Žena iz Australije tvrdi da je 5. marta u Nimbinu u Novom Južnom Velsu vidjela biće zvano Jovi

24sata.hr
30.08.2018 13:11

Foto: Sunshine Coast Yowie Research

Žena iz Australije tvrdi da je 5. marta u Nimbinu u Novom Južnom Velsu vidjela biće zvano Jovi (Yowie).

Riječ je o čovjekolikom biću o kojem govori aboridžinska usmena predaja. Prema predanju, ono živi u australskoj divljini, a po izgledu nalikuje Jetiju i Bigfutu.

Dean Harison (Harrison), koji već 20 godina istražuje biće Jovi, tvrdi da je više ljudi do sada posvjedočilo da je vidjelo to dlakavo stvorenje. On je sva svjedočanstva pohranio, a prikuplja i fotografije i fizičke dokaze. Harison je na svojoj stranici objavio i svjedočenje spomenute žene.  

- Bila sam na treningu kriketa i oko 18.30 sati sam se vozila prašnjavom cestom i skrenula sam s puta da bih obavila malu nuždu. Odjednom sam čula nešto. Počela sam zavijati da bih saznala je li možda u mojoj blizini neka divlja životinja. Dobila sam odgovor na zavijanje. Uzela sam palicu za kriket i sakrila se u grmlje jer sam mislila da se neko sa mnom šali. Čula sam snažno udaranje kao da se zemlja tresla. Stvorenje je dolazilo prema meni - kaže žena. 

Ušla je u vozilo i upalila svjetla.

- Šokirala sam se. Ispred mene je stajalo dlakavo biće visoko oko dva metra. Imalo je ogromna usta i crveno-plave oči. To je bilo nešto najstrašnije što sam vidjela u životu - kaže žena. 

Biće je nestalo prije nego ga je uspjela fotografirati, piše ''Daily Mail''.

NA VRH