SMJELOST

Kad mogu žene, mogu i oni: Voditelji u topićima nasmijali milione ljudi

Gledaoci su bili prilično oduševljeni

Avaz.ba

31.8.2018

Navikli smo da žene viđamo u kratkim majicama koje im otkrivaju stomak, a dvojica britanskih voditelja odlučila su da i sami probaju takve modele, namijenjene muškarcima.

U emisiji "Good Morning Britain", glumac i prezenter Džo Svoš (Joe Swash) i Aleks Beresford (Alex Beresford) hrabro su izašli u bijelim topićima. Pozirajući za kamere ispred led ekrana s mapom koja pokazuje vremensku prognozu, njih dvojica su pokazali svoje mišiće.

Veoma mi je prijatno u svojoj koži, pokušao sam uvjeriti Aleksa, ali nije se dao - našalio se Džo, koji je zatim pozirao, dok se u pozadini čula pjesma “Sexy and I know it”. 

- Pokušali smo uvjeriti Aleksa da u ovome radi vremensku prognozu, ali je previše stidljiv - dodao je.

U tom trenutku, kamera je prikazala Aleksa koji sjedi za stolom u istom tom topiću, koji je zatim ustao da pokaže mišiće. Dok su kolegice u pozadini zviždale, Aleks se našalio da je to “zlostavljanje uživo”.

I tako su njih dvojica na kraju, zajedno u topićima, vodili vremensku prognozu, a gledaoci su bili prilično oduševljeni – ne majicama, već njihovim humorom i načinom na koji su im popravili dan.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.