ASTROLOGIJA

Zvijezde otkrivaju: Ovim horoskopskim znakovima kraj godine neće donijeti ništa dobro

Merkur će početkom novembra treći put biti u retrogradnoj fazi ove godine

Ilustracija

Espresso.rs

1.9.2018

Kako nam se kraj godine polako, ali sigurno bliži, vrlo je vjerovatno da želite znati šta vam zvijezde predviđaju u samoj završnici 2018. godine. Međutim, osobama rođenim u ovom znaku, radoznalost neće donijeti ništa dobro.

Ovan

Vrijeme je da slavi dođe kraj. Ovnovi su je imali od početka godine, jer je 2018. počela u njihovoj vladajućoj planeti Marsu. Tokom naredna četiri mjeseca Ovnovi će imati poteškoća da se fokusiraju jer će biti manjka energije. Previše ste se istrošili u prethodnim mjesecima i sada ćete morati raditi “prekovremeno” kako biste održali ono što ste gradili do sada. 

Škorpija

Merkur će početkom novembra treći put biti u retrogradnoj fazi ove godine, što će pogoditi sve vatrene znakove, ali i vodenu Škorpiju. Morat ćete usporiti i o svemu razmisliti više puta prije nego što krenete u akciju. Najveći utjecaj retrogradni Merkur imat će na vaš socijalni život i obrazovanje, kako se približava kraj godine. 

Ribe

Ova godina do sada je bila puna iskušenja za osobe rođene u znaku Ribe, i tako će biti i do kraja godine. Bilo da su u pitanju porodični, poslovni ili emotivni odnosi, posljednja četiri mjeseca ove godine donijet će Ribama brojne prepreke. Bilo bi dobro da preispitate svoje želje i da se potrudite da sve loše ostavite u ovoj godini, kako bi vam naredna bila bolja.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.