LJEPOTICE

Najbolji gafovi s izbora za Miss Amerike

Djevojke imale mnogo sramotnih trenutaka

Instagram

24.sata.hr

9.9.2018

Osim što je voditelj Stiv Harvi (Steve Harvey) na izboru "Miss Universe 2015." napravio veliku grešku te proglasio pobjednicom krivu djevojku, tokom godina su i takmičarke imale mnogo sramotnih trenutaka. Donosimo vam neke od pogrešaka koje su napravile takmičarke izbora za Miss Amerike.

Djevojka iz Južne Karoline takmičila se 2007. Upitali su je 'zbog čega petina Amerikanaca ne zna na karti svijeta pronaći SAD', a njen odgovor je začudio žiri.

- Lično vjerujem da Amerikanci ne mogu to učiniti zbog toga što mnogi ljudi nemaju mape - zamuckivala je Kejtlin, a potom nastavila pričati iako se sva 'spetljala'. Na kraju je dala besmislen odgovor s referencama na Irak i azijske zemlje.

Takmičarku Alisiju, koja je iz Arizone, upitali su trebaju li američki državljani imati odobren univerzalan pristup zdravstvenom osiguranju kao beneficiju državljanstva.

- Mislim da je to pitanje integriteta bez obzira na čijoj sam političkoj strani. Odgojena sam u porodici i znam odvojiti dobro od lošeg u politici. Bilo da si u centru, lijevo ili desno, ovo je pitanje integriteta bez obzira koje je tvoje mišljenje i to kažem s najvećim uvjerenjem - odgovorila je Alisija.


 Takmičarka iz Kalifornije 2009. je osvojila titulu Miss Amerike, a Perez Hilton (40) ju je tada upitao misli li da svaka država treba ozakoniti istospolne brakove. Perez nije dobio odgovor kojem se nadao.

- Odlično je što Amerikanci mogu birati jedno ili drugo. Živimo u zemlji gdje se može birati istospolni brak ili suprotan - rekla je Keri (Carrie) koja inače smatra da brak treba biti isključivo između muškarca i žene.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.