ZANIMLJIVO Život aseksualnih osoba je intrigantan

Par iz Velike Britanije u vezi tri godine: Sretni su bez spolnog odnosa

Zbog njihovog načina života društvo ih osuđuje, ali su se s vremenom prestali obazirati na druge

CDM
21.09.2018 23:02

Foto: Screenshot: BBC

Šarlot i Jacob iz Velike Britanije u vezi su tri godine, nemaju seksualne odnose niti to namjeravaju raditi u budućnosti. Svoju priču otkrili su u jednoj emisiji na BBC televiziji, a tvrde da je njihova veza savršena iako seks nije dio nje. Pokušali su da budu intimni prvih pola godine veze, ali to ih nije usrećilo pa su odlučili da seks neće biti dio njihovog odnosa.

Šarlot je priznala da je aseksualna, a Jacobu seks s osobom koju to ne usrećuje također ne prija. Nije poželio raskid jer kaže da je Šarlot fantastična osoba, a emocije se mogu pokazivati i na druge načine.

Priznali su da ih zbog njihovog načina života društvo ih osuđuje, ali su se s vremenom prestali obazirati na druge. Tvrde da su jako sretni.

Život aseksualnih osoba oduvijek je zanimljiv i intrigantan. U istoj emisiji se pojavio i jedan gej bračni par koji nema seksualne odnose iako je zajedno četiri godine. Obojica su aseksualni i tvrde da im seks nije potreban.

Iako se mnogima ovakav način života čini nemoguć, jedno istraživanje u Velikoj Britaniji je pokazalo da čak 18 % osoba mlađih od 30 godina protekle godine nije imalo spolni odnos ili su ga imali manje od deset puta tokom cijele godine.

Tagovi

Ljubav Seks BBC
NA VRH