ISPOVIJEST

Novinar bio na svingerskom partiju: Te prizore i mirise neću nikada zaboraviti

Od ekipe koju su upoznali te noći saznali su mnogo toga

Ilustracija

Avaz.ba

16.10.2018

Novinar Ričard Ines (Richard Innes) prije deset godina prisustvovao je orgijama, a taj doživljaj nikad neće zaboraviti. Svoje je iskustvo napisao za britanski "Mirror". 

Ines je bio na vrućem londonskom svingerskom partiju koji je bio namijenjen samo lijepim i mršavim parovima i slobodnim ženama ispod 40 godina. Solo muškarci, kaže, nisu bili dobrodošli.

Novinar je svoju ispovijest započeo eksplicitnim opisima scena koje je zatekao na ulasku - nasred kluba bila su dva ogromna kreveta na kojima su se svi seksali sa svima, a na podu su muškarci oralno zadovoljavali žene, a žene muškarce.

Novinar je na orgije stigao s kolegicom iz redakcije, a upad su platili oko 100 KM. Budući da muškarci sami nisu dobrodošli, kao par su uspjeli dobiti upad, a budući da su izgledali prilično atraktivno - nije bilo problema da ih pozovu. 

Na orgijama su bila 93 para i 14 solo žena. Ipak, Ričarda i njegovu kolegicu niko nije prisiljavao da se pridruže akciji pa su mogli samo gledati. 

Tokom večeri su upoznali Džesiku (Jessica) i dečka Davida. Dok joj dečko radi u vojsci, Džesika smije spavati s drugim muškarcima koliko god želi. Tu večer je spavala s petoricom, a dečko ju je samo gledao jer ga to veoma pali. David im je objasnio da se akcija započinje tako da sjednete u kut kreveta i pričekate dok neko željan akcije ne dođe do vas.

Od ekipe koju su upoznali te noći saznali su mnogo toga - orgije ne idu uvijek po planu, a tu ponekad bude i ljubomore, histerije i suza.

Novinar zaključuje da nikad neće zaboraviti prizor masovnih orgija, a pogotovo vonj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.