BRUTALNO

Mladoženja iz Bosne i Hercegovine se zanio tokom plesa pa nokautirao djevojčicu

Pregledan više od 111 hiljada puta

Screenshot: Facebook

Avaz.ba

22.10.2018

Video snimljen na jednoj svadbi u Bosni i Hercegovini brzo se proširio društvenim mrežama.

Naime, prvi ples mladenaca nije prošao baš najbolje, a razlog tome je što se rasplesani mladoženja malo razbacao na plesnom podiju, pa je svoju novopečenu ženu podigao i zavrtio. U tom se trenutku po podiju prošetala djevojčica koja je imala tu nesreću da je mladenkine noge doslovno nokautiraju.  

Video, koji je pregledan više od 111 hiljada puta, u komentarima je izazvao popriličnu raspravu. Neke je ovaj video dobro nasmijao, drugi su tvrdili da ovakvo nešto nije ni najmanje smiješno, no bilo je i onih koji su istaknuli da djeca nemaju šta raditi na plesnom podiju.

- ''Neka ju je spucala, toliko me živcira što roditelji puštaju djecu da skaču po podiju dok mladenci imaju prvi bračni ples koji se snima i obilježava", "Rekla je moja kuma davno da ih treba zabraniti na podiju", "Roditelji se zasjede i ne gledaju gdje su im djeca. Jadna curica će zapamtiti ove svatove dok je živa", "Kako me nerviraju djeca na prvom bračnom plesu. A još više razdragani roditelji koji gledaju", "Evo napokon rješenja za dosadnu djecu na plesnom podiju", pisali su oni.  
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.