SAVJETI

Sponzoruša širi mudrost: Ove ženske navike bogati frajeri mrze

Avaz.ba

31.10.2018

Ana Bej (Anna Bey), švedska instagramerica koja vodi online program "School of Affluence" u kojem uči sponzoruše kako privući bogate muškarce, na YouTubeu je otkrila neka svoja zrnca mudrosti.

Objavila je videotutorijal pod naslovom "Šest stvari koje žene rade, a koje odbijaju bogate muškarce". Prvu stvar koju je navela jeste da "bogati muškarci žele da žena nosi lak na noktima".

Čak i ako ste bile na manikuri. Bogataši vole da žena nosi lak, makar i bež boje - tvrdi ona. 


Kao drugu "grešku" navela je pretjerano korištenje mobitela te dodala da su joj bogataši rekli da ih ova navika posebno živcira. Ona smatra da je razlog tome to što bogati muškarci vole biti u centru pažnje. 

Tvrdi i da imućni frajeri ne vole previše šminke na ženi.

- Uvijek nosim šminku, eksperimentiram s njom, ali morate se pobrinuti da ne izgleda kao da je nosite previše - kaže.

- Bogati muškarci ne vole kad žene vani nose "droljasti" outfite - tvrdi dalje i naglašava da se treba odjenuti u skladu s prigodom.  


Guruica sponzoruša kao još jedan "turn off" za bogataše navela je - psovanje te dodala da se pred njima uvijek treba ponašati ženstveno. 

Kao posljednji "no-no" u potrazi za sponzorom navela je žicanje novca.

- Uvijek sam za to da muškarac finansijski pomaže ženi ili joj poklanja materijalne stvari. To je vrlo muževno - kaže, no naglašava da za novac nikad ne bi trebalo pitati direktno.

- Možete reći da postoji nešto oko čega vam treba pomoć ili da biste jednom voljeli imati neke stvari, ali ih ne možete priuštiti - objašnjava.

Inače, 32-godišnja Šveđanka već neko vrijeme živi u Londonu, a tvrdi da je od 18. godine okružena samo imućnim muškarcima te da tačno zna kako oni razmišljaju i šta žele.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.