ISKUSTVO

Njen muž nas je gledao dok smo vodili ljubav, a kasnije je i on htio probati sa mnom

Vremenom su se svi opustili i krenuli da eksperimentiraju

Ilustracija

Alo.rs

31.10.2018

Džejms (James) je 25-godišnji muškarac koji je živi san mnogih mladih muškaraca širom svijeta.

Za vrijeme studiranja putem interneta je upoznao bračni par koji mu je platio fakultet te su mu svakodnevno kupovali skupe poklone, a u zamjenu za to Džejms je seksualno zadovoljavao ženu dok ih je njen muž gledao.

"Sugar Daddy" i "Sugar Mummy" poznati su pojmovi kojima se opisuje većinom starija osoba koja za društvo i seksualne usluge mlađoj osobi plaća životne troškove, kupuje skupe poklone i daje pozamašan "džeparac". 

- Osvojio sam džekpot. Oni su bili moji "Sugar roditelji" - rekao je Džejms za "Daily Mail".

- U početku sam samo zadovoljavao njegovu ženu, ali vremenom smo se svi opustili i krenuli da eksperimentiramo tako da se kasnije i on priključio, a kako su bili korektni i dobro plaćali, počeli smo on i ja ponekad sami da spavamo. 

- Htjeli smo da se što bolje upoznamo, a seks je bio najbolji način da to i učinimo - dodao je Džejms. U jednom trenutku preraslo je iz samo poslovnog odnosa u nešto više. 

- Svidjelo mi se, bilo mi je lijepo, tako da smo znali da provedemo i cijeli vikend zajedno u krevetu - kaže Džejms o burnom odnosu s parom.

Ilustracija

Džejms prije stupanja u odnos s nekim od svojih "sponzora" traži bolje upoznavanje kako to ne bi bilo suhoparno iskustvo. Njemu to znači mnogo više, pa je tako ispričao zanimljivu priču o već spomenutom bračnom paru. 

- Njen muž mi je toliko vjerovao kada je vidio koliko sam brižan i koliko mi je stalo do toga da oboje uživaju da mi je dopustio da istražim njegovu seksualnost iako tvrdi da je cijeli život heteroseksualan - dodao je Džejms, koji danas više nema seksualne odnose s bračnim parom. 

- I dalje smo ostali u kontaktu i imam puno poštovanje prema njima - kaže on

Džejms smatra kako ne radi ništa loše i jednom kada je okusio luksuzan način života, odlučio je da ima sponzora kada god to može. 

- Jedan sponzor je pola godine u Australiji, pola godine u Evropi. Kada je u Australiji sam, družimo se iako ima muža. Muž zna za mene, a kada i on dođe u Australiju, onda se ne viđam s njima, jer poštujem njihov odnos - zaključio je Džejms.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.