BIZNIS

Povećala grudi, pa postala "serijska ljubavnica": Spavam samo s oženjenima

''Serijska ljubavnica'' uživa u luksuznim putovanjima vrijednim 30.000 funti (više od 65 hiljada KM) nakon što je povećala grudi i nalazi se samo s bogatim oženjenim muškarcima

Twitter

Avaz.ba

1.11.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

''Serijska ljubavnica'' uživa u luksuznim putovanjima vrijednim 30.000 funti (više od 65 hiljada KM) nakon što je povećala grudi i nalazi se samo s bogatim oženjenim muškarcima.

Naime, Kejt Star (Katie, 33) ispričala je kako je bila na mnogobrojnim egzotičnim destinacijama s imućnim muškarcima koji se žele odmaknuti od svojih žena.

I prije se ona kretala u takvim krugovima, ali popularnost joj je skočila tek kada je odlučila povećati grudi prošle godine.

Uložila je “samo” pet hiljada funti (više od 10 hiljada maraka) u silikone, no to joj se višestruko isplatilo.

Uvijek sam mogla bez problema naći dečka, ali to su bili dosadni tipovi kojima je vrhunac izlaska bio odlazak u kino i na pizzu. Željela sam upoznati bogatije muškarce koji vole pustolovine i mislila sam da ću ih privući ako povećam grudi. Definitivno je upalilo. Kada sam počela objavljivati fotke nakon operacije, odjednom sam dobila brdo ponuda i mogla sam birati s kime se želim nalaziti - kazala je za "Daily Mail". 

''Izračunala sam da bi me sva ova putovanja u proteklih godinu koštala 30.000 funti, ali sve sam dobila besplatno'', rekla je.

Ove je godine imala trojicu oženjenih bogataša koji su je vodili po Evropi.

Na početku sam bila skeptična jer nisam željela uništiti ničiji brak, ali svi su oni bili vrlo otvoreni za varanje. To je činjenica života – život postane dosadan kada spavate s istom osobom 30 godina. Ovako svako ima priliku zabaviti se, a da niko ne bude povrijeđen. Nimalo ne žalim što sam operirala grudi jer mi je to otvorilo nova vrata. Čak razmišljam da se podvrgnem još nekim zahvatima - priznala je. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.