ZANIMLJIVO

Muž je počeo redovno izlaziti, bila sam uvjerena da me vara s mladom kolegicom s posla, ali...

Kolumnistica joj je rekla da je sama sebi odgovorila na pitanje

Ilustracija

Alo.rs

3.11.2018

Čitateljica (35) britanskih novina "San" javila se njihovoj kolumnistici s molbom za pomoć.

Naime, muž (38) ju je prevario i ne zna šta joj je činiti.

- Lijepa djevojka počela je raditi u njegovoj firmi. Počeo je češće izlaziti na pića i vraćao bi se kasno kući. Pomislila sam da me vara s njom. Uhvatila me paranoja. Kada je prošle nedjelje jedne večeri došao kući u 3 sata poslije ponoći, toliko sam se naljutila da sam ga udarila šakom i ogrebala mu lice - piše čitateljica koja zatim navodi veliki obrt.

''Ispada da me nije prevario s tom curom, nego s muškarcem. Doduše, znala sam da nekada gleda gej pornografiju. On me sada ostavio i kaže da mi nikada neće oprostiti te tvrdi da ima napade panike. Priznao mi je da se viđa s muškarcem, a ne s onom djevojkom. Srce mi je slomljeno'', nastavlja.

- Sve sam pokušala da bih popravila stvari, međutim, pitam se gubim li zapravo vrijeme.

Kolumnistica joj je rekla da je sama sebi odgovorila na pitanje.

- Ako je vaš muž shvatio da je većinom gej, onda je malo vjerovatno da ćete ostati u braku i biti sretni. Štaviše, vaš brak već neko vrijeme nije bio sretan - odgovorila joj je. 

''Recite svom mužu da vam je žao što ste postali nasilni, da to nije uredu, ali da vas je njegovo ponašanje rasrdilo. Moguće je da je napade panike počeo dobivati jer osjeća da će mu se život u potpunosti promijeniti. Pokušajte civilizirano da se razvedete'', glasi savjet.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.