ZANIMLJIVO

Evo koji horoskopski znakovi imaju najviše šanse postati bogati i slavni

Neki su jednostavno predodređeni za uspjeh

Ilustracija

Index.hr

7.11.2018

''Forbes'' je objavio svoju listu najplaćenijih javnih osoba u 2018. godini, a kad se usporede njihovi horoskopski znakovi, očito je da su neki od njih jednostavno predodređeni za uspjeh. 

Strijelci se bore 

Strijelci su otvorenog uma, skloni eksperimentima i žele shvatiti svijet oko sebe, no to se ne odnosi uvijek na poslovne dogovore. Iako svi na ovom popisu poprilično zarađuju, najplaćeniji Strijelci na njima zaradili su tek 2,7 posto ukupnog iznosa. Dvije najplaćenije zvijezde u ovom znaku su Džej Zi (Jay-Z) i Skarlet Johanson (Scarlett). 

Blizanci su tek malo bolji od Strijelaca

Oni su zaradili tek 2,95 posto ukupnog iznosa, uprkos njihovoj duhovitoj i brzoj osobnosti. Najplaćeniji su Kendrik Lamar (Kendrick Lamar) i Pol Mekartni (Paul McCartney).

Umjetnička priroda Riba ne nadmašuje njihovu pasivnost

Iako su umjetničke duše i vrlo empatične, Ribe su poprilično pasivne, što ne donosi novac. One su zaradile 7,88 posto od ukupnog iznosa, a najplaćenija je Rijana (Rihanna). 

Rakovi su emotivni i zato ih nema na vrhu liste

Ostvarili su 8,02 posto od ukupnog iznosa, a u tome im nije pomogla njihova emotivna i intuitivna priroda. Najplaćenija vlasnica ovog znaka je Dženifer Lopez (Jennifer).

Iako su skloni šefovanju, Ovnovi se na ovoj listi nisu proslavili

Poznati su kao dobri vođe, pomalo kratkog fitilja, a čini se da im to ipak ne donosi onoliko novca koliko bismo očekivali. Zaradili su 8,05 posto ukupnog iznosa, a najplaćeniji su Lejdi Gaga (Lady) i Elton Džon (Elton John).

Lavovi vole zabave te nisu dovoljno ozbiljni da dovrše svoje zadatke i zarade više

Poznati su kao znak koji voli zabavu i podosta je tašt, no na poslu se nisu proslavili. Zaradili su 8,79 posto ukupnog iznosa, a najplaćenija je Kajli Džener (Kylie Jenner).

Vage su pomirljiv znak, što nije najbolja osobina kad treba zaraditi lovu

Ljubitelji su ravnoteže, a ravnoteža ne donosi novac. Zaradili su 8,8 posto ukupnog iznosa, a najplaćenije zvijezde Vage su Bruno Mars i Tejlor Svift (Taylor Swift). 

Perfekcionistička priroda Djevica se isplatila

Zaradile su 9,62 posto ukupnog iznosa s liste, a metodični perfekcionisti koji su zaradili najviše su Bijonse (Beyoncé) i Pink.

Marljivi Jarčevi popeli su se na drugo mjesto

Poznati su kao znak koji naporno radi i mašta o penjanju na vrh ljestvice. Zaradili su 11,13 posto od ukupnog iznosa. 

Na vrhu liste su Vodolije

Njima je pripalo 11,23 posto kolača, a najplaćeniji u ovom znaku poznatom po komunikacijskim vještinama i inteligenciji su Ed Širan (Ed Sheeran) i Kristijano Ronaldo (Christiano).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.