ZAJEDNICA

Ivan živi u trosobnom stanu, ima tri žene i čeka deseto dijete: Ako ga naljute, on im uskraćuje ovo

Mirror

9.11.2018

Ivan Sukov (34) iz Rusije ima tri žene i prati ga nadimak "serijski ljubavnik". Ima tri žene i odvojenu sobu u koju svake večeri poziva jednu da provede noć s njim. Ali, ako ga neka od žena iznervira ili nije dobra prema njemu, dobija kaznu u vidu uskraćivanja seksa, i to na mjesec.  

Ovaj ruski zavodnik ima samo jednu zvaničnu ženu, a druge dvije žive s njima uz obostranu saglasnost. Ipak, Ivan nije zadovoljan i njegov san je da ima još žena i minimalno 50-ero djece.



Prije nego što je postao poligaman, Ivan je 11 godina živio u zajednici sa svojom ženom Natalijom Sukovom, ali nakon nekog vremena osjetio je jaku želju da bude glava velike porodice i poželio da ima što više žena i djece. Natalija je isprva bila protiv te ideje.

- Nisam mogla da zamislim takvu životnu situaciju, ali onda sam promijenila mišljenje jer sam zaista željela veliku porodicu.

Ivan za sada ima devetero djece i deseto na putu. Šestero je dobio s Natalijom, a troje mu je rodila Ana, koja je sada trudna i sa desetim.

Ova 13-člana porodica živi u trosobnom stanu, ali planiraju da ga prodaju i kupe veliku kuću u predgrađu.

U intervjuu koji su dali na ruskoj televiziji, žene su istakle da se odlično slažu i da imaju drugarski odnos. Najnoviji član zajednice je Madina, koja je muslimanske vjere, dok je Ivan pravoslavac. Njeni roditelji nisu bili za to da ode da živi sa njim, ali ona ih nije poslušala.

- Videla sam ga na televiziji i odmah se zaljubila u njega. Riješila sam da budem sa njim bez obzira šta moji kažu - rekla je Madina.

Ivan i sve njegove žene imaju posao i doprinose budžetu, tako da imaju dovoljno novca da izdržavaju svoju veliku porodicu. Spreman je da primi još žena u svoj dom, ali ima određene uslove. 

- Volim visoke, tanke i privržene žene - istakao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.