SKANDAL Najpoznatija ljubavnica 20. stoljeća ipak se otvorila za dokumentarni serijal ''The Clinton Affair''

Monika Levinski otkrila detalje seksa s Klintonom: Otišli smo u kupatilo, kada je završio, uradila sam ovo

Nije prečesto govorila o intimnim detaljima svoje veze

Avaz.ba
14.11.2018 08:07

Levinski: Rekla da bi se voljela lično izviniti Hilari Klinton

Foto: AFP

Monika Levinski (Monica Lewinsky) nije prečesto govorila o intimnim detaljima svoje veze s Bilom Klintonom (Bill Clinton). Najpoznatija ljubavnica 20. stoljeća ipak se otvorila za dokumentarni serijal ''The Clinton Affair'' i sa svijetom podijelila pikanterije koje je do sada znala samo ona.

Progovorila je o mrlji na legendarnoj plavoj haljini, detaljima seksa s Klintonom u kupatilu Ovalnog ureda i poklonima koje joj je Klinton davao.

Levinski kaže da su otišli u kupaonicu nakon što joj je on poklonio iglu za šešir i knjigu "Vlati trave".

- To što mi je poklonio ovu knjigu za mene je imalo posebno značenje. To je intimna knjiga koja se ne daje olako. Sve što me mučilo: Je li to što osjećam stvarno? Postoji li tu nešto? Sve te nesigurnosti su nekako nestale kad mi je poklonio ovu knjigu. Uputili smo se prema kupatilu, gdje smo postali još intimniji. Dijelio mi je komplimente, ja sam uzvraćala. Došli smo do tačke u kojoj bi on u ranijim susretima uvijek stao. Nekako sam zastala i pitala želi li nastaviti. On je konačno rekao da želi - kazala je Levinski.

''Toga dana izašla sam na večeru. Niko od ljudi koje sam susrela na večeri nije mi rekao da imam mrlje po haljini. Mrlje sam vidjela tek nakon nekoliko dana kada sam haljinu isprobavala pred svojom prijateljicom koja me nagovorila da sačuvam haljinu s Klintonovim sjemenom'', zaključila je Levinski.

Nedavno je rekla da bi se voljela lično izviniti Hilari Klinton te da se Bil Klinton njoj nikada nije izvinio.

NA VRH