ZANIMLJIVO

Kao Lejdi Gaga: Plesala gola u zatvoru pa je muškarac iz ćelije zvao na spoj

Htjela izgledati poput svog idola

Nova zvijezda najvećeg YouTube talent-šoua. Screenshoot

24sata.hr

14.11.2018

Nova zvijezda najvećeg YouTube talent-šoua "Joomboosovog Videostara"  Ozana Mileusnić još je jedan dokaz kako nisu samo muškarci ti koji mogu biti ludi i otkačeni. Dvadesettrogodišnja Karlovčanka pomiče sve granice mladenačkog duha i onoga što izlazi iz okvira normale.

- Bila sam vani i bila sam, priznajem, u elementu. Počela sam nabacivati kante po ulici i u tom trenu je naišla policija. Kad sam ih vidjela da idu prema meni, počela sam bježati glavom bez obzira. Na kraju su me uhvatili i od straha sam se upiškila u gaćice. Završila sam u pritvoru, gdje sam skinula hlače, koje su bile mokre, kako bi mi bilo ugodnije. Tako sam ostala stajati polugola. Tada mi je sinulo kako bih mogla utjeloviti poznatu scenu spota Lejdi Gage (Lady) za pjesmu 'Telephone' - prisjeća se Ozana.

- Nije mi preostalo ništa drugo nego da se skinem polugola i tražim policajce da mi stave lisice i slikaju me kako bih bila baš poput svog idola Lejdi Gage u spotu. Sve je bilo dobro dok nisam shvatila kako se u ćeliji do moje nalazi neki stariji lik koji mi se počeo nabacivati i zvati na piće. Srećom, ja sam drugi dan izašla iz pritvora, a on ostao u njemu - prisjetila se Ozana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.