ZANIMLJIVO Astrologija ne može savršeno predvidjeti kada ćete se sresti s osobom vaših snova

Ova tri horoskopska znaka će pronaći pravu ljubav još do kraja godine

Sudeći prema astrološkim kretanjima

Atma.hr
15.11.2018 16:54

Ova tri znaka zračit će privlačnom energijom

Foto: Ilustracija

Iako astrologija ne može savršeno predvidjeti kada ćete se sresti s osobom vaših snova, sudeći prema trenutnim astrološkim kretanjima – ova tri horoskopska znaka imaju veliku šansu naći pravu ljubav do kraja godine.

Ovan

Kada završi period retrogradne Venere 16. novembra, u vašoj sedmoj kući veza doći će do pravog požara. 

Možda će vam univerzum pomoći da pronađete osobu koja će vas u potpunosti razumjeti. Ali imajte na umu da, ako se mijenjate da biste impresionirali pogrešnu osobu, možete izbaciti pravu.

Škorpija

Pošto će Venera proći prvu polovicu retrogradnog kretanja u vašem znaku, ovo će biti odlično vrijeme za vaš ljubavni život.  Nakon 2. decembra, očekujte odličan kraj jeseni, posebno kada je u pitanju osoba koja vam se zaista sviđa. Vi ćete zračiti privlačnom energijom i neće biti osobe koja vas neće primijetiti.

Vaga

Stvarno dobar period dolazi nakon 16. novembra, kada vas očekuju velike promjene. Poboljšali ste svoje samopoštovanje, karizmu i atraktivnost. Ne samo da ćete biti najatraktivnija osoba gdje god da odete, već ćete imati puno mudrosti za ljubav koja će vas voditi kroz ovaj romantični period.

Tagovi

Horoskop Ljubav
NA VRH