ŽIVOT

Zašto supruzi Kendimena ne smetaju orgije: Preboljela sam ljubomoru

Vikendom do 30 žena dođe u njihovu kuću

Travers sa ženama. Instagram

Avaz.ba

18.11.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9

Kendimen (Candyman), pravim imenom Travers Bejnon (Beynon), poznat je po svom raskalašenom stilu života koji uredno dokumentira na Instagramu. Ono što je mnoge najviše iznenadilo jest činjenica da je on sretno oženjen.

Njegovoj 27-godišnjoj supruzi Taši (Taesha) ne smeta što s njima žive njegove dvije stalne djevojke, 22-godišnja Niša (Nisha) i 21-godišnja Kristal (Krystal). Umjesto toga, ona i njihova djeca ugodno se tokom dana druže s dvije djevojke, a noću Taša i Travers dijele krevet s njima.

Vikendom njegovu vilu napune deseci zgodnih djevojaka, a Taši ni to ne smeta.

Vrlo smo sretni. Osam godina smo u braku, a naš odnos, u smislu zabave, porodičnog života i seksa jest kao da smo se tek upoznali - rekao je on za "Daily Mail Australia". 

''Vikendom do 30 žena dođe kod nas, a mojoj ženi se to sviđa. Apsolutno je uključena u sve što se događa'', rekao je.

A kako se Taša nosi s ljubomorom? Kako ona kaže, tako da uzme malo vremena. 

- Ljubila sam se s curama kad sam bila mlađa i uvijek sam bila znatiželjna. Preboljela sam ljubomoru. Trav i ja imamo snažan brak i snažnu vezu, provodimo mnogo vremena zajedno, uvijek imam osjećaj da sam ja centar njegovog života - tvrdi.

Ona pak tvrdi da ima cijeli proces za izbor djevojaka koje će im se pridružiti, a koji je sličan načinu na koji svi drugi biraju jedinu djevojku koju imaju. 

- Morate biti vješti u tome da imate ženu i ljubavnice te još osam do deset djevojaka sa strane. Postoje stvari koje ne smijete ni napraviti ni reći. Ne smijete jednoj dati više pažnje ili drugima povoda da budu ljubomorne. Cure žele pažnju, poput svih nas - proširio je svoju mudrost Bejnon.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.