ZANIMLJIVO

Na Redditu se požalila da nije lijepa, odgovor jednog muškarca postao hit

Počeli su se javljati i muškarci i žene koji su potvrdili njegovu priču

Ilustracija. Instagram

Index.hr

22.11.2018

Jedna korisnica Reddita na toj je društvenoj mreži odlučila progovoriti o tome kako je ljubomorna na žene za koje smatra da izgledaju bolje od nje te priznala da sebe ne smatra lijepom i da svoj izgled krivi za sve negativno u svom životu.

Nakon svoje ispovijesti, ostalim korisnicama Reddita postavila je sljedeća pitanje: "Kako se nosite s tim što niste lijepe? Kako se nosite s tim što niste atraktivne muškarcima?" 

I u moru komentara našao se i jedan koji je oduševio sve koji su zalutali na tu temu na Redditu. Napisao ga je muškarac.

- Ne želim pametovati kao muškarac i ne želim umanjiti ono kako se ti osjećaš, samo ti želim ponuditi perspektivu koja bi mogla pomoći - započeo je.

"Vjeruj mi, znam kako je to kad nisi zadovoljan svojim tijelom. Ranjen sam u Iraku, imam velike ožiljke i moram se pomiriti s tim da nikad neću biti fizički sposoban kao nekad. To je sranje. Uglavnom, volio bih da te mogu pustiti u glavu muškarca koji se zaljubljuje u ženu. To je proces tako neobičan, tako čudan da mislim da ga zaista moraš doživjeti kako bi ga shvatila", nastavio je.

- Ponekad će tip upoznati curu i neće je ni doživjeti. Možda mu je to kolegica ili prijateljica prijatelja. Mentalno će je kategorizirati kao ''žensko, poznanica, neutralni osjećaji''. Onda će je upoznati bolje. Ako kliknu, nešto će se nevjerovatno dogoditi u umu muškarca. Počet će zamjećivati sitnice u njenom izgledu, pozitivne sitnice. Počet će s malim stvarima. Primijetit će kako ima lijep nos ili kako joj se lijepo uši spajaju s licem. Samo od gledanja u taj dio nje osjećat će se dobro. Onda će početi zamjećivati ekspresije, kako podiže obrve i slično... - opisao je.

"Onda će ga ona jednog dana, nakon što postanu prijatelji, zagrliti dok odlazi, a on neće moći prestati misliti o tome. Razmišljat će o tome u nekim svakodnevnim trenucima, o njenom dodiru, mirisu... Nadolazit će mu ta slika dok vozi, primjerice. Brzo nakon toga će shvatiti da se osjeća dobro kad vidi tu ženu. Da mu se sviđa sve na njoj... Kao da crno-bijela fotografija postaje 3D animacija. Počet će razmišljati kako je može zadržati uz sebe, kako je usrećiti... Shvatit će da je voli gledati više nego ijedno drugo biće na svijetu. Njemu je ona prekrasna i savršena. Zaljubljen muškarac ne vidi ono što ti vidiš u ogledalu, on kao da ima neki poseban filter. On vidi nekog savršenog - objasnio je.

- Pogledaj neki stariji par, pogledaj oči muškarca. Ok, može on primijetiti neku dobru stražnjicu u helankama, ali način na koji gleda suprugu je drugačiji. To je istina - zaključio je, a njegov odgovor oduševio je Reddit.

Počeli su se javljati i muškarci i žene koji su potvrdili njegovu priču i poručili reditašici da niko nije savršen, ali da u ljubavi to nije ni važno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.