ŠOKANTNO

Dali komšiji ključ od kuće, ostali u šoku kad su vidjeli šta je kamera snimila

Uhvatila ga u seksualnom činu s čarapom

Opsjednuti komšija. Društvene mreže

Index.hr

25.11.2018

Žena koja je postavila skrivenu kameru kako bi vidjela kopa li joj komšija po ladici s donjem rubljem, uhvatila ga je "u seksualnom činu s čarapom", piše Metro.

Šeron (Sharon Bulman, 45) rekla je kako se osjećala "odvratno, prljavo i razočarano", nakon što je vidjela šta njen dobar prijatelj Stiv Gil (Steve Gill) radi i što je vjerovatno radio prije u njenoj spavaćoj sobi. Na snimku se vidi Gil koji ulazi u sobu i zatvara zavjese, prije nego otvori ladicu i uzima komad veša.

Šeron kaže kako je "zloupotrijebio njeno povjerenje na najgori mogući način".  

Vozačica i njen suprug Džejms (James), koji žive u engleskom Skeltonu s jednogodišnjim djetetom, Gilu su dali ključ nakon što im se ponudio kao pomoć kad su išli na odmor na kipar.

Gil im je komšija bio sedam godina, a vjerovatno je takve stvari radio i prije. Šaron kaže da je postala sumnjičava kad ga je jednom prilikom uhvatila na stepenicama, s čudnim izgovorom - rekao joj je da je išao vidjeti tepih koji su nedavno čistili.

Stvari su postale još čudnije nakon poruke koju joj je Gil poslao. "Hej draga Šeron, kad misliš da ćeš stići doma?", pisalo je u njoj. 

Par je kupio kameru, koju su postavili u jastuk i koja je sve snimila.

Gil je sve priznao i dobio godinu uvjetne kazne te zabranu prilaska Šeron. Osim toga, mora se uključiti u program za liječenje za seksualne prijestupnike, odraditi 150 sati društveno-korisnog rada te platiti 200 funti (oko 440 KM) troškova i 500 funti (oko 1.106 KM) kompenzacije Šeron.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.