ZANIMLJIVO

Mladoženja nije imao pojma kakvu podvalu su mu kum i buduća supruga spremili

Mlada je prvo željela ozbiljno vjenčanje, ali nekoliko mjeseci nakon zaruka se predomislila

Neobično vjenčanje. Društvene mreže

Index.hr

27.11.2018

Fotografije s vjenčanja novopečenog para postale su hit na internetu nakon što su mlada i kum priredili podvalu mladoženji.

Dejvid Hofman (David Hofmann, 32) očekivao je da će vidjeti Brajen Denis (Brianne Dennis, 29) u vjenčanici kad se okrenuo, ali ona je zamijenila mjesta s njihovim prijateljem Timijem Hortonom (Timmy, 37). 

Fotografkinja Ana Morison (Anna Morrison) uhvatila je moment kad se Dejvid počeo histerično smijati nakon što je ugledao svog bradatog prijatelja u haljini i s velom - umjesto svoje bolje polovice.

Dejvid, inače električar, rekao je kako je bio nervozan i pokušavao se smiriti. 

- Očekivao sam prvi put vidjeti Brajen i okrenuo sam se i vidio Timija u haljini. Bio je blijed i dlakav, volimo se jako, ali ne na taj način... Padao sam od smijeha - kazao je Dejvid.

Njegova supruga Brajen, domaćica, i njegov najbolji prijatelj i kum Timi, stolar, isplanirali su podvalu nakon što su vidjeli neke snimke spački s vjenčanja na internetu.

Iako se Brajen ispočetka dvoumila, naposljetku je pristala da zeznu Dejvida u trenutku kad ju je trebao prvi put vidjeti. 

- Prvi pogled referira se na tradiciju u kojoj se mladenke pokažu budućim muževima netom prije hodanja do oltara - objasnila je. 

Brajen, koja ima 4-godišnjeg sina Vajta (Wyatt) i s Dejvidom živi u Marisvilu u američkoj saveznoj državi Vašington, rekla je kako je prvo željela ozbiljno vjenčanje, ali nekoliko mjeseci nakon zaruka se predomislila.

Par se vjenčao 17. novembra, a njihove fotografije obilaze svijet. 

- Kad gledam fotografije, zaista sam sretna. Drago mi je da smo to napravili. Bilo je presmiješno - kaže Brajen sad.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.