ZANIMLJIVOSTI

Nakon plastične operacije dobila deformirane grudi umjesto savršenih

Šenon može da izgubi bradavice ako odluči da ih popravi

Rekonstruisala grudi i uništene bradavice. Društvene mreže

Avaz.ba

21.12.2018

Šenon (Shanon) je poslije operacije završila sa deformiranim grudima, nakon operacije uvećanja  koja je pošla po zlu.

Nakon što su joj u grudi ubrizgane masne naslage kako bi bile veće, došlo je do odumiranja ćelija koje su dovele do toga da se njene grudi deformišu i budu potpuno užasnog oblika.

Kako bi rekonstruisala svoje grudi i uništene bradavice obratila se doktoru Teriju Dubrovu. Kada ju je pregledao rekao joj je da može da ostane bez bradavica jer je dio oko njenih oreola slabo prokrvavljen. Došao je do zaključka da je tkivo koje joj je ubrizgano kako bi joj grudi bile veće prosto umrlo i ostavilo je sa deformisanim grudima.

On je isključio mogućnost ponovne transplatacije masti u njene grudi, već da mora da joj ugradi implante kako bi joj grudi izgledale normalno. Upozorio ju je da se opet izlaže riziku i da će možda ostati u potpunosti bez bradavica.

Kako se to nikada njemu nije desilo u karijeri, ona se osjećala sigurnije nego da je otišla kod nekog drugog hirurga. Ono na šta ona nije mogla da utiče jeste kolike će implante da dobije ovoga puta jer je u potpunosti na doktoru da odluči koliko će joj implante staviti. Uprkos tome, ona je pristala na operaciju koja bi spasila njene grudi.

Morali joj ugraditi implante kako bi joj grudi izgledale normalno. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.