ZANIMLJIVOSTI

Nostradamusov krug otkriva budućnost, slučajnost ne postoji

Mišel de Notr Dam proricao sudbinu kroz proročanstva u metaforama

Nostradamus: Otkriva budućnost. Arhiv

Alo.rs

24.12.2018

Mišel de Notr Dam (Michel de Nostredame), poznatiji kao Nostradamus, bio je astrolog, ljekar i alhemičar, ali postao je poznat cijelom svijetu zahvaljujući svojim proročanstvima. Njegova predviđanja se ostvaraju i danas, s izuzetnom preciznošću.

Nostradamus je pisao proročanstva u metaforama, ali kažu da je proricanje sudbine po krugu, također, smislio on, mada pismeni ili usmeni dokazi o tome ne postoje.

Međutim, ova metoda je jednostavna i iznenađujuće precizna, a sve što trebate da uradite jeste da zatvorite oči, koncentrirate se na pitanje koje vas trenutno interesira i ubodete prstom u oblast kruga na slici ispod. Pogođeni broj je odgovor na vaše pitanje.

Nostradamusov magični krug. Društvene mreže

Odgovori:

1. Da. Vi pripadate onim ljudima koji ne gube prisebnost i prisustvo duha, čak i u najtežim situacijama. Zato ne dižite ruke od rješenja svojih problema, jer na lageru imate izdržljivost i strpljenje. Čeka vas uspjeh. Imajte povjerenje u sebe i u druge.

2. Da. Ali ne danas i ne sutra. Neko stoji na vašem putu i pokušava da vas zbuni. Ne shvatajte ga previše ozbiljno. Ali nemojte ni potcjenjivati taj otpor. Izbjegavajte sukob. Pokušajte da pronađete pozitivno rješenje svog problema.

3. Da. Događaji će narednih dana premašiti vaša očekivanja. Ako počnete pametno da koristite svoju rezervu energije, a ne trošite je na nebitne stvari, prednost će biti na vašoj strani. U svakom slučaju, imajte strpljenje i izdržljivost, kako u odnosu na sebe tako i prema drugima.

4. Da. U ovom trenutku, izgleda, smiješi vam se sreća. Zato, nema ni jednog razloga za sumnju u pozitivan ishod. Sreća će vas još dugo pratiti. Uživajte u ovim sretnim sedmicama.

5. Tačno. U ovom trenutku obraćate previše pažnje na mišljenje drugih i zato pomalo propuštate prijatnu situaciju. Nemojte čekati predugo, dajte do znanja drugima da moraju poštovati vas i vaše mišljenje. Male taktičke igre samo dovode do zablude i idu na štetu uzajamnog povjerenja.

6. Sve će ići malo teže nego što očekujete. Krećete od pogrešnih pretpostavki. Drugi ljudi vide to u sasvim drugačijem svjetlu. Zato je krajnje neophodno da saslušate dobar savjet bliske osobe i da ne podliježete lažnim nadama.

7. Pitanje za sada nije rješivo. Dajte sebi vremena i ne punite glavu nedovoljno velikim problemima. Pokušajte da uživate u trenutku. Kasnije će se sve riješiti. Ako ste veoma zabrinuti, obratite se za pomoć magičnom krugu za sedam dana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.