LJUBAVNA PRIČA

Muž je mlađi od mene 55 godina, neka se viđa s drugima: Sveštenik u vezi s mladim manekenom

Ljubav nije potrajala dugo

Printscreen

Daily Mail

27.12.2018

Poslije života provedenog u crkvenom celibatu, Filip Klemens (Philip Clements) shvatio je da to nije život koji želi. Nakon što se penzionisao kao sveštenik, Klemens je instalirao aplikaciju za spajanje homoseksualaca i tamo upoznao Florina Marina, 25-godišnjeg Rumuna koji želi da postane model.

Izmijenili su nekoliko poruka, a onda su odlučili da se nađu i tada je, kako kažu, planula ljubav, uprkos razlici od čak 55 godina. Ubrzo su se i vjenčali, a Filip je prodao svoju kuću da bi se preselio u Bukurešt, gdje je kupio stan za zajednički život.

Ali, ljubav nije potrajala dugo. Filipu je smetalo što mlađani Rumun troši njegov novac na svakodnevne izlaske pa je odlučio da se vrati u Englesku, gdje više nije imao ni kuću.

Prema najnovijim informacijama, piše "Daily Mail", bivši sveštenik i mladi Rumun dat će još jednu šansu svojoj ljubavi - u otvorenoj vezi.

- Kada smo se rastali, upao sam u depresiju. Toliko mi je nedostajao. Bilo je to kao da sam izgubio ruku ili nogu - priznao je Klemens.

Florin se u međuvremenu preselio u Španiju zbog posla.

- Filip mora mnogo toga da nauči o ljubavi. Sada nam je mnogo bolje nego prije. On je morao mnogo da nauči o mojoj kulturi i kakav sam ja. On ponekad ne razumije razlike u našim kulturama. On je Englez, ja sam Rumun, oboje imamo svoje običaje. Ne razmišljamo isto - izjavio je mladi Rumun.

- Ja ga volim. Ponekad se svađamo, ali i pored svega toga, obožavam ga. Kad bismo se trajno razišli, ja bih bio najnesretniji čovjek na svijetu - rekao je Filip, koji je čak progovorio i o njihovom seksualnom životu.

- Ja sam osjećajniji tip. Kada smo u krevetu, Florin više voli da spava. Ali, imamo vrlo blisku i intimnu vezu - tvrdi Filip kojem, kako sam kaže, neće smetati ukoliko se Florin bude viđao s drugima, samo dok je i dalje u vezi s njim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.