STRAŠNO

Kad je mlada razrezala tortu, briznula je u plač

Organizatoricu vjenčanja policija uhapsila

Razočarana mlada. Printscreen: YouTube

Avaz.ba

4.1.2019

Šine Tamajo (Shine Tamayo, 26) i njen suprug Džon Čen (Jhon Chen, 49) platili su oko 2.000 eura organizatorici vjenčanja koja se trebala pobrinuti za hranu i dekoracije na svadbi u jednom hotelu u filipinskom gradu Pasigu.

Međutim, kad su svatovi nakon ceremonije došli na prijem, shvatili su da nema dovoljno hrane za sve goste i da je svadbena torta napravljena od stiropora.

Svatovi su tako morali otići u restoran prekoputa da bi kupili pladanj tjestenine, riže i ostale hrane koju su donijeli na prijem. Mlada je bila očajna jer se ono što je trebao biti najljepši dan u njenom životu pretvorilo u takvu katastrofu. 

Kad je otkrila prevaru s tortom, sjela je u očaju, zaronila lice u ruke i gorko zaplakala pred svim gostima. Bila je toliko uzrujana da se obratila policiji i dala uhapsiti organizatoricu vjenčanja.

Kad su policajci došli na mjesto događaja, potvrdili su da je torta zapravo samo komad stiropora prekriven glazurom te na licu mjesta ispitali organizatoricu vjenčanja Krisu Kananea (Krissu Cananea).

Organizatoricu vjenčanja policija je uhapsila, no ubrzo i pustila na slobodu. Rekli su da istraga o prevari na vjenčanju još traje te da će po njenom završetku biti podignuta optužnica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.