EMOCIJE

Uporna, pa završila u policiji: Poslala momku 159.000 poruka jer ju je odbio

Žaklin je kasnije policiji rekla kako ju je nešto obuzelo te kako mu ona nikad ne bi naudila

Žaklin je zadržana u policiji

Avaz.ba

7.1.2019

Žaklin Ades iz Feniksa u američkoj državi Arizona, nedavno je uhapšena jer je muškarcu kojeg je upoznala preko interneta i sa kojim je izašla samo jednom, poslala 159.000 poruka nakon što je on odbio da se vide drugi put.

Deset mjeseci nakon što su izašli, Žaklin je muškarcu nastavila da šalje poruke svaki dan. U tom vremenskom periodu je napisala 159.000 poruka, od kojih je dosta bilo jako uznemirujuće.

Muškarac je policiju prvi put zvao onda kada je ona parkirala auto ispred njegove kuće i odbijala otići kući. Ista situacija se ponovila nekoliko mjeseci kasnije, kada u je policija odvela. Na kraju, uhapšena je nakon što je pronađena kako se kupa u njegovoj kadi.

Žaklin je zadržana u policiji jer je na njenom suvozačkom sjedištu pronađen veliki mesarski nož.

- Mislim da sam ja u svojoj glavi zamislila cijeli scenario u kojem ja živim u njegovoj kući, pe sam se jednostavno htjela pridržavati uloge- rekla je policajcima. Policija je nedugo zatim u sopćenju navela kako Žaklin pokazuje znake mentalne nestabilnosti.

Prema izjavama muškarca, ona bi mu dnevno slala 500 poruka, od kojih su neke izgledale ovako: “Napravila bih suši od tvojih bubrega i jela bih ga sa štapićima koje bih napravila od tvojih kostiju”, “O, šta bi sve radila sa tvojom krvlju. Kupala bih se u njoj”, “Nemoj da ti padne na pamet da me ostaviš. Ubila bih te”

Žaklin je kasnije policiji rekla kako ju je nešto obuzelo te kako mu ona nikad ne bi naudila.

- Uredu je ako me on ne voli. Neko drugi bi trebalo da ga voli. On ima toliko ljubavi koju treba da podijeli. Presladak je. Ne mogu da vjerujem da sam ga prepala- rekla je policiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.