ZANIMLJIVOSTI

Promijenila sedam profilnih fotografija i otkrila sa kojom je privukla čak 43 milionera

Izgledi koji nisu imali nikakvog rezultata su bili oni u kojima je nosila naočale i onaj kada nije imala na sebi ni trunku šminke

Hajlej Liana. Facebook

Avaz.ba

30.1.2019

Hajlej Liana (Hayley Leeanna) odlučila je probati nekoliko različitih odjevnih kombinacija na svom profilu kako bi testirala kakve žene najviše privlače muškarce i kako bi bolje razumjela šta je to što muškarci žele.

Tokom eksperimenta, ona je provela dvije sedmice u transformaciji svog izgleda od plavuše koja voli da partija, preko obdarene brinete do zečice iz teretane. Pronašla je najviše muškaraca kada je bila ona prava, a par ljupkih muškaraca javilo joj se kada je objavila fotografije na kojima nosi naočale, jer je izgledala više kao intelektualka.


- Ukoliko želite nekog bogataša, plava kosa je onda obavezna. To je privuklo mnoge muškarce sa parama koji su me htjeli odvesti na večeru i vino prije nego me odvuku u krevet - rekla je ona.

Dva izgleda koja nisu imala nikakvog rezultata su onaj u kome je nosila naočale i onaj kada nije imala na sebi ni trunku šminke. Ukoliko želite samo seks, savjetuje da naglasite dekolte, nabacite osmijeh i izgledate kao da ćete svakog trenutka da prasnete u smijeh.

- Koristite i neke footgrafije na kojima izgledate mlađe kako biste sakrili vaše prave godine, jer svi to na društvenim mrežama rade - dodala je.

Kada je bila brineta imala je 87 udvarača koji su najčešće tražili seks. Ovo joj je bio ubjedljivo najupečatljiviji stajling, a prilazili su joj mlađi muškarci koji se nisu libili da joj šalju njihove smjele seksi fotografije.

Zabavna plavuša je osvojila 43 udvarača od kojih su većina bili bogati stariji muškarci. Bez sumnje bilo je tu oženjenih starijih muškaraca koji su tražili samo dobru zabavu. Jednog od njih je kontaktirala i sa njim provela divan vikend u Marbelji.

Zečica iz teretane je osvojila 25 udvarača koji su bili u potrazi za društvom. Istaknula je da je dosta muškaraca spremno da se sa nekom djevojkom upozna u teretani za razliku od upoznavanja u restoranima koja su polako izbledjela.

“Sva svoja” verzija nje je privukla 32 udvarača koji su bili u potrazi za ljubavi. Istakla je da uživa u razgovorima sa starijim i pametnijim muškarcima, a kako bi ih privukla objavila je fotografije cijele figure.

Kada je nosila naočale javila su joj se samo četiri muškaraca, zbog čega savjetuje da na slikama koje kačite na internetu izbjegavate nošenje naočala.

Kao poslovna žena imala je nešto veći uspjeh i dobila je poruke od osam momaka. Iako je mislila da će ovako privuči uspješnije muškarce ipak je privukla samo neke dosadnjakoviće.

Kada se pojavila na slikama bez šminke, niko nije htio da je startuje. Izgleda da na internetu niko ne želi da vas vidi onakve kakvi ste zaista. Istaknula je da ipak treba malo uljepšati profilne fotografije ukoliko želite da privučete nekoga na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.