ZANIMLJIVO

Testirala vjernost dečka sa zanosnom manekenkom, završilo je katastrofalno

Shvatila da joj momak vodi tajni život

Testirala momka uz pomoć zanosne manekenke. Screenshot

Avaz.ba

1.2.2019

Kad je žena otkrila da joj partner traži prsten na internetu, u glavi su joj odmah odjeknula svadbena zvona. No htjela je biti sigurna da je dečko neće prevariti ako se uda za njega pa je kontaktirala ekipu s YouTube kanala "To Catch a Cheater" kako bi ga testirala uz pomoć zanosne manekenke. 

Na snimku se vidi glumica kako mu se približava i govori mu da izgleda poput njenog prijatelja. Nakon toga sjela je s njim, što se baš nije svidjelo djevojci koja je gledala snimak s ekipom. 
Stvari su otišle u dramatičnom smjeru kad je manekenka pitala dečka što radi.

 - Zapravo, čekam djevojku - odgovorio joj je i pokušao je se riješiti, govoreći kako njegova djevojka ne bi bila sretna s tim. 

Ubrzo zatim pojavljuje se i djevojka – no ne ona koja gleda. 

- Ko je ovo? - u šoku se pitala djevojka za koju se ispostavilo kako je tajna cura. Nakon toga glumica ih je pitala koliko su u vezi. 

- Dvije godine - odgovorila je. Zapravo, čekamo dijete - dodala je dok je žena koja je sve to gledala bila na rubu suza jer je shvatila da joj dečko vodi tajni život.

Odlučila ga je nazvati za objašnjenje, ali ni to nije prošlo kako je očekivala. Prije nego što mu je poklopila, našalila se s njim da čeka dvije bebe jer je i ona trudna. 

Gledaoce je snimak iznenadio, a u manje od 24 sata na YouTubeu prikupila gotovo 700 komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.