AFERE

Šta da radim: Zaljubljena sam u muža i njegovog najboljeg prijatelja

Htijela da se podvrgne plastičnoj operaciji

Avaz.ba

5.2.2019

Kolumnistica "The Suna" Deidre Sanders ženi koja se pitala šta joj se događa s ljubavnikom savjetovala je da energiju koju ulaže u aferu preusmjeri u pokušaj popravljanja odnosa u braku. 

Pismo čitateljice prenosimo u cijelosti.

- Draga Deidre, imam aferu s najboljim prijateljem svog muža. Neki kažu da je nemoguće voljeti dvije osobe, ali ja kažem da je moguće. U braku smo 18 godina, a imam 44. Njegovog najboljeg prijatelja viđam posljednjih šest mjeseci. Obojica su od mene stariji dvije godine.

I njegov prijatelj je u braku, a sve je počelo kad sam mu se otvorila o našim problemima u braku jednoga dana. Navratio je da vidi supruga, no on nije bio kod kuće. Zagrlila sam ga, što se pretvorilo u poljubac i nismo mogli stati.

Odvezemo se negdje potiho i vodimo ljubav u njegovom autu. Nema šanse da idemo kod njega zbog njegove žene i djece. Obično mužu kažem da idem kod prijateljice po neki recept ili da idem vidjeti mamu.

Nikad nisam napravila nešto tako. Čini me samopouzdanom i poželjnom. No, već neko vrijeme čini mi se da se uvijek ja njemu javljam. Počeo mi je govoriti da je zauzet i da se ne možemo vidjeti, ali da možemo probati naredne sedmice.

Kad ga pitam zašto, kaže mi da voli vidjeti djecu prije spavanja. Viđam ga i s drugim prijateljima, no tada ništa ne mogu reći jer je tamo obično i moj muž.

Zbog svega toga sam smršavila iako ljudi kažu da izgledam dobro i seksi.

Pitala sam ljubavnika trebamo li završiti s aferom. Pitao me zašto to govorim, a ja sam mu odgovorila da bi našao vrijeme da me zbilja želi vidjeti. Ali ja nisam zahtjevna, ne želim njegov novac ni poklone. Sve što želim je da me voli i da me vidi kad može. Čak sam ponudila i da napravim kozmetičku operaciju da izgledam bolje, no rekao mi je da ostanem vjerna sebi.

Ponekad pomislim da viđa i druge žene, ali sam preglupa da to vidim - napisala je čitateljica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.