NEVJEROVATNO

Amanda se obogatila na ljudima koji je gledaju kako jede i pije

Za fanove se skida i u toples

Avaz.ba

8.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

Webcam djevojka, koja ima 210 kilograma, otkrila je kako zarađuje bogatstvo tako što jede 10 hiljada kalorija dnevno ispred fanova koji joj za to plaćaju.

Amanda Fej (Faye, 25) koristi svoj ogroman apetit kako bi fetišistima naplaćivala više od 85 eura da je gledaju dok jede ogromne količine hrane i pije gazirana pića, prenosi "The Sun".

Njen šou popularan je zahvaljujući fetišu poznatom kao "feederism" koji erotizira jedenje i dobivanje na težini. Njeni snimci često uključuju "žongliranje sa salom", a za fanove se skida i u toples i ispunjava sve druge fetiše povezane s debljinom.

Djevojka iz Kalifornije obično snimi tri takva snimka dnevno, a gledaocima koji su spremni da plate više ispunjava i posebne zahtjeve. Kaže kako, na dnevnoj bazi dobiva "tonu hejta", ali dodaje kako je našla način da to okrene u pozitivu.

Amanda kaže kako se zbog viška kilograma osjeća sretno – fizički i seksualno.

Nakon što je u jednom trenu izgubila 40 kilograma, kaže kako je shvatila da je to uradila samo da bi se uklopila među ljude oko sebe i da se puno bolje osjeća s viškom kilograma.

Iako je dobivala čudne zahtjeve od nekih mušterija, za većinu kaže kako imaju poštovanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.