Spavao s čak 150 žena i nikad nije koristio kondome

ZANIMLJIVOSTI U rijaliti šouu "Sex Clinic" Žigolo priznao

Spavao s čak 150 žena i nikad nije koristio kondome Plaćali su mi za seks. Posluživao sam pića u tangama i redovno su tražili ekstra usluge

Muškarac koji je spavao s čak 150 žena priznao je da nikad ne koristi kondome. Naime, bavi se eskortom i istaknuo je u rijaliti šouu "Sex Clinic" da to nije tako strašno, gdje se pojavio nakon što je sudjelovao u seksu utroje .

- Plaćali su mi za seks. Posluživao sam pića u tangama i redovno su tražili ekstra usluge. Najčešće se radilo o starijim ženama, u četrdesetima i pedesetima - ispričao je Žigolo.

Pokazalo se da nije jedini u tome. S njim je u emisiju došao i njegov prijatelj Patrik (Patrick), koji je otkrio da je u posljednjih godinu spavao s 20 do 30 žena, a nijednom nije koristio zaštitu, te da se na spolne bolesti nije testirao tri godine.

U šouu se pojavio i 20-godišnji Kalum (Callum), koji je istaknuo da kondome ne koristi jer mu "izazivaju stres" i smatra ih "ubicom strasti".

Dodao je da ima fobiju od kondoma, jer svaki put kad ga pokuša staviti, penis mu ne  funkcionira zato što ih se penis ''boji''.  

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH